Ibi llança la campanya ‘La gran fàbrica’ per a atraure inversió a base de capacitat industrial

Ibi ha encetat una campanya pensada per a divulgar la seua capacitat per fires de tot el món. Sota el nom Ibi: la gran fàbrica, aquesta iniciativa tracta d’atraure inversions i clients per a les empreses ibenses, divulgant el fet de que els productes de la població estan presents arreu del món i amb un ampli ventall de possibilitats productives.


Des de fa vora un segle, la localitat d’Ibi, com abans van fer altres com Alcoi, ve confirmant-se com a un pol de concentració industrial que, ja en el passat, l'ha fet destí de prosperitat. Ni siquiera la prolongada crisi econòmica de la darrera dècada ha aconseguit minvar la potència industrial de la vila joguetera, ja que l’esperit emprenedor dels seus industrials ha reconduït la producció del joguet cap a multitud de sectors productius. Un fet que ha posat a Ibi com a referent industrial de la zona, a més de com la tercera superfície industrial alacantina.

Amb totes aquestes realitats contrastades, la vila joguetera ha presentat, aprofitant la seua presència a la fira Midest de Paris, la campanya que tracta d’atraure més empreses inversores i clients a la localitat. Rep el nom d’Ibi: la gran fàbrica, i tracta de divulgar per tot arreu el fet de que, per tot el món, existeixen productes fabricats a la població de la Foia de Castalla. Una delegació ibense es troba a la capital francesa per tal de donar ressò a aquesta campanya, amb la es pretén atraure fins a Ibi més indústria i, per tant, més riquesa.

La campanya, que l’Ajuntament porta perfilant els darrers mesos, inclou un audiovisual que es projecta a l’expositor propi que han confeccionat des de la vila joguetera per a assistir a multitud de fires amb el denominador comú industrial. A banda, també s’inclou un directori d’empreses i el seu ram de producció pertinent, a més del catàleg de vendes amb el que poder captar nous clients sense necessitat de que les empreses acudisquen als certàmens de forma individual. Aquesta iniciativa posa de relleu els atractius d'Ibi per a albergar indústries, incloent els seus 2,5 milions de m2 de sòl industrial, que s’ampliaran en el futur; o el fet de que les empreses ibenses poden produir qualsevol cosa.

Tant és així que a Ibi es facturen anualment més de mil milions d’euros per part de les seues més de 550 empreses, que exporten els productes de tot tipus que produeixen més de 6.000 treballadors a més d’un centenar de països repartits per tot el món. La idea és que persones de tot el món entenguen que és més que probable que, en algun moment, hagen consumit productes fets a Ibi.

Comparteix-ho a:
Noticies
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Alcoi destinarà enguany 500.000 € a pagar les expropiacions per a ampliar el campus de la UPV
17 - 04 - 2018

Mig milió d’euros. És la xifra que l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat pagar als propietaris dels terrenys que van ser expropiats per a ampliar el Campus d’Alcoi de la UPV en la part alta de la Beniata. El pagament forma part del pla negociat amb els propietaris després de la seua reclamació pels baixos preus rebuts pels terrenys al 2008, que conclourà al 2021 després d’haver aportat un total de 2,6 milions.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X