Un mercadet tracta de recaptar fons a Ibi per a portar diversió als xiquets ingressats per càncer

El Col·legi Cervantes d’Ibi acull el dissabte un mercadet amb actuacions que tracta d’aconseguir fons per a portar la diversió als departaments d’oncologia on es tracta a xiquets malalts de càncer. Els fons que es recapten aniran destinats a pagar les actuacions personalitzades que pallassos professionals duent a terme als hospitals mentre els menuts reben tractament contra el càncer.


El càncer és una malaltia que, degut a la seua elevada incidència en la societat actual, és considerada com a una de les plagues del segle XXI. Els canvis que el ser humà ha propiciat en la seua pròpia forma de vida, introduint diferents elements en els aliments i les begudes, multiplicant les senyals per ones o contaminant terra, mar i aire són alguns dels factors que multipliquen la incidència del càncer en la societat. Però hi ha un sector poblacional en la que el càncer crea situacions més dramàtiques si cal, com és el de la infància.

Són molts els menuts que es troben reben tractament contra aquesta patologia a diferents hospitals de tot el País Valencià a una edat en la que deurien estar jugant amb els seus companys. Per això, l’AMPA i el personal del Col·legi Cervantes d’Ibi han convocat un mercadet solidari per al matí del proper dissabte 10 de març, amb el que recaptar fons per a contribuir en el programa PayaSOSpital. Aquesta iniciativa porta pallassos professionals als centres hospitalaris per a oferir diversió als menuts ingressats que estan travessant pel tractament del càncer.

La iniciativa solidària tindrà lloc al llarg de tot el matí del dissabte i de forma itinerant, ja que, a banda del mercadet, també hi han previstos passa carrers i actuacions musicals i de ball. Diverses empreses i ens de la vila joguetera s’han adherit al mercadet donant productes que es rifaran per a aconseguir fons. La recaptació es dedicarà a sufragar el servei continu i personalitzat per a cada xiquet que els pallassos duen a terme en 8 hospitals valencians. Es tracta d’un entreteniment que els ajuda a oblidar que pateixen una malaltia terrible en una edat en la que allò comú és tan sols jugar i somriure.

Tota la població d’Ibi està cridada a participar d’una iniciativa pensada per a que el càncer no esborre el somriure de cap xiquet.

Comparteix-ho a:
Noticies
Càritas detecta un 8% menys de pobresa a Alcoi però els 1.247 usuaris són atesos crònicament
15 - 06 - 2018

La pobresa es redueix a la ciutat d’Alcoi, segons revela un dels indicadors d’aquest paràmetre com és la memòria anual de Càritas. La xifra de persones ateses s’ha reduït en un 8% durant el passat any, tot i que vora el 90% d’elles han vist cronificada al seua situació al llarg del temps. Parelles joves, i dones soles són les principals usuàries d’aquest ens, que ha ajudat a inserir laboralment a 17 persones a la ciutat.

llegir més +
Ibi escomet connexions a subministraments del Sanchis Banús i espera reobrir-lo el proper curs
15 - 06 - 2018

Els treballs del Centre d’Educació Especial Sanchis Banús d'Ibi, que presta servei als joves de la Foia de Castalla que pateixen diversitat funcional, estan pròxims a acabar. La inversió en la reforma i ampliació del centre corre a càrrec de la Conselleria d’Educació, tot i que l’Ajuntament també ha adequant els enganxes als subministraments de llum, aigua i transport. L’objectiu és que el Sanchis Banús reobriga el proper curs.

llegir més +
La nova contracta de la neteja d’Alcoi arriba a les urbanitzacions i instaura la recollida manual
14 - 06 - 2018

Les millores de la nova contracta de la neteja urbana que comença a aplicar-se a Alcoi ja es noten al casc urbà de la ciutat. De fet, per primera vegada en la història, arriben fins a les urbanitzacions que envolten a la capital de l’Alcoià, responent a una contínua reivindicació dels veïns. Altra de les millores, la neteja manual amb carret, també és visible a la localitat, on s’ha ampliat el nombre de zones i carrers on netegen els operaris de la concessionària.

llegir més +
Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate amb mil inscrits
14 - 06 - 2018

La ciutat d’Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate, en el que hi han vora mil competidors inscrits en les seues dos modalitats: kates i kumite. L’esdeveniment portarà a milers de familiars fins a Alcoi, amb la consegüent dinamització econòmica, dins d’un campionat al que es pot accedir aportant un quilo d’aliments no peribles amb finalitat solidària.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X