Un mercadet tracta de recaptar fons a Ibi per a portar diversió als xiquets ingressats per càncer

El Col·legi Cervantes d’Ibi acull el dissabte un mercadet amb actuacions que tracta d’aconseguir fons per a portar la diversió als departaments d’oncologia on es tracta a xiquets malalts de càncer. Els fons que es recapten aniran destinats a pagar les actuacions personalitzades que pallassos professionals duent a terme als hospitals mentre els menuts reben tractament contra el càncer.


El càncer és una malaltia que, degut a la seua elevada incidència en la societat actual, és considerada com a una de les plagues del segle XXI. Els canvis que el ser humà ha propiciat en la seua pròpia forma de vida, introduint diferents elements en els aliments i les begudes, multiplicant les senyals per ones o contaminant terra, mar i aire són alguns dels factors que multipliquen la incidència del càncer en la societat. Però hi ha un sector poblacional en la que el càncer crea situacions més dramàtiques si cal, com és el de la infància.

Són molts els menuts que es troben reben tractament contra aquesta patologia a diferents hospitals de tot el País Valencià a una edat en la que deurien estar jugant amb els seus companys. Per això, l’AMPA i el personal del Col·legi Cervantes d’Ibi han convocat un mercadet solidari per al matí del proper dissabte 10 de març, amb el que recaptar fons per a contribuir en el programa PayaSOSpital. Aquesta iniciativa porta pallassos professionals als centres hospitalaris per a oferir diversió als menuts ingressats que estan travessant pel tractament del càncer.

La iniciativa solidària tindrà lloc al llarg de tot el matí del dissabte i de forma itinerant, ja que, a banda del mercadet, també hi han previstos passa carrers i actuacions musicals i de ball. Diverses empreses i ens de la vila joguetera s’han adherit al mercadet donant productes que es rifaran per a aconseguir fons. La recaptació es dedicarà a sufragar el servei continu i personalitzat per a cada xiquet que els pallassos duen a terme en 8 hospitals valencians. Es tracta d’un entreteniment que els ajuda a oblidar que pateixen una malaltia terrible en una edat en la que allò comú és tan sols jugar i somriure.

Tota la població d’Ibi està cridada a participar d’una iniciativa pensada per a que el càncer no esborre el somriure de cap xiquet.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X