Ibi aprova un pressupost de 18 milions amb 1,1 per a inversions gràcies als vots de PP, ADIi i C’s

Ibi ja compta amb el seu document de pressupostos per a l’any en curs aprovat, gràcies als vots favorables de PP, ADIi i Ciutadans. 18 milions integren els comptes iberuts per al 2018, amb una previsió d’inversions d’1,1 milions per a diferents projectes. Tot i això, l’oposició ha lamentat que no s’haja negociat amb ells una vegada comprovat que l’equip de govern tenia vots suficients per a aprovar el document.


Poques són les poblacions que conformen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla que no compten ja amb els pressupostos municipals per a enguany aprovats. Aquest document és el que determina les principals accions de cada ajuntament durant l’exercici en qüestió, pel que la seua aplicació és una prioritat per a les respectives administracions locals. Una de les localitats que encara no tenia el document aprovat és Ibi, que l’ha portat al darrerúltimo plenari amb caràcter extraordinari després de setmanes de negociacions.

El document contempla més de 18 milions d’euros amb els que fer funcionar l’Ajuntament ibense i ha sigut aprovat amb els vots favorables de PP i ADIi, que conformen l’equip de govern, i de l’únic regidor de Ciutadans. Tot després de que les darreres comissions hagen valgut per a presentar els projectes que conservadors i independents tenen per a la vila joguetera i d’assolir algunes de les propostes, especialment de Ciutadans. Aquest fet ha sigut precisament criticat per les forces de l’oposició, que han lamentat la manca de consens en el document.

Un dels capítols més importants en quant a les millores que pot aportar al municipi és el d’inversions, que preveu fins a 1,1 milions d’euros per a escometre treballs al casc urbà. Entre les principals prioritats està la posada en marxa de la Casa dels Reis Mags, una de les principals apostes en matèria turística de l’equip de govern i en la que s’invertiran 140.000 euros, a banda de les aportacions que puga fer Diputació. La mateixa suma està prevista per a continuar millorant el casc antic a l’espera dels fons europeus DUSI. Les inversions també inclouen la construcció d’una rotonda front a la Creu Roja de la localitat, la xarxa d’aigües de l’Avinguda de la Pau o les millores que van duent-se a terme al Molí de Paper.

El document inclou més ajudes per als col·lectius iberuts, factor que no ha decantat el vot de l’oposició a favorable.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X