L’Ajuntament va invertir més de 3 milions l’any passat en manteniment i millora de barris a Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha invertit 3.150.000 euros en el manteniment i millora de la ciutat durant el passat 2017. Tot i això, l’equip de govern ha rebut crítiques per part de l’oposició en aquest sentit, i també amb el de la neteja. Les actuacions han arribat a tots els barris de la capital de l’Alcoià, tot i que les majors inversions s’han produït en els polígons, accessos a la ciutat i infraestructures.


Tota construcció, infraestructura o localització necessita periòdicament d’una sèrie d’actuacions per a mantenir el seu aspecte i funcionalitat. L’ús continu i el pas del temps són dos dels principals enemics que tenen aquests punts, dels quals n’existeixen centenars a cada població. A les comarques de la muntanya alacantina és la ciutat d’Alcoi, per grandària, la que més inversions necessita en manteniment, cosa que obliga a l’administració responsable, en aquest cas l’Ajuntament, a invertir per a conservar la ciutat en bon estat.

Tot i que no són poques les crítiques que ha rebut l’equip de govern alcoià tant en aquest sentit com en el de la neteja, durant 2017 el Consistori va invertir 3.150.000 euros en manteniment i obres de millora a la ciutat dels ponts. Unes inversions que naixen del pressupost municipal i que arriben a tots els barris que composen la capital de l’Alcoià. No sols les inversions en millores conformen aquesta despesa, sinó que també s’han dut a terme inversions en manteniment de parcs i jardins, clavegueram, enlluernat o instal·lacions esportives.

L’aposta per la re industrialització i la millora dels accessos han comandat algunes de les principals inversions municipals durant el passat any, sumant vora d’1,5 milions d’euros entre el canvi d’enlluernat als polígons i el manteniment de l’urbà, la construcció de la rotonda del Collao o les reparacions del pont de Sant Jordi. A banda, l’Ajuntament ha dut a terme inversions en tots els barris de la ciutat, tot i que són més atomitzades i sumen quantitats menors per a molts més projectes. La major part de les actuacions als barris han tingut a veure amb millores de paviment i voreres.

D’altra banda, les actuacions també han arribat a punts més allunyats del casc urbà, com la Via Verda o el cementeri, amb inversions que han sumat uns 220.000 euros.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X