L’Ajuntament va invertir més de 3 milions l’any passat en manteniment i millora de barris a Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha invertit 3.150.000 euros en el manteniment i millora de la ciutat durant el passat 2017. Tot i això, l’equip de govern ha rebut crítiques per part de l’oposició en aquest sentit, i també amb el de la neteja. Les actuacions han arribat a tots els barris de la capital de l’Alcoià, tot i que les majors inversions s’han produït en els polígons, accessos a la ciutat i infraestructures.


Tota construcció, infraestructura o localització necessita periòdicament d’una sèrie d’actuacions per a mantenir el seu aspecte i funcionalitat. L’ús continu i el pas del temps són dos dels principals enemics que tenen aquests punts, dels quals n’existeixen centenars a cada població. A les comarques de la muntanya alacantina és la ciutat d’Alcoi, per grandària, la que més inversions necessita en manteniment, cosa que obliga a l’administració responsable, en aquest cas l’Ajuntament, a invertir per a conservar la ciutat en bon estat.

Tot i que no són poques les crítiques que ha rebut l’equip de govern alcoià tant en aquest sentit com en el de la neteja, durant 2017 el Consistori va invertir 3.150.000 euros en manteniment i obres de millora a la ciutat dels ponts. Unes inversions que naixen del pressupost municipal i que arriben a tots els barris que composen la capital de l’Alcoià. No sols les inversions en millores conformen aquesta despesa, sinó que també s’han dut a terme inversions en manteniment de parcs i jardins, clavegueram, enlluernat o instal·lacions esportives.

L’aposta per la re industrialització i la millora dels accessos han comandat algunes de les principals inversions municipals durant el passat any, sumant vora d’1,5 milions d’euros entre el canvi d’enlluernat als polígons i el manteniment de l’urbà, la construcció de la rotonda del Collao o les reparacions del pont de Sant Jordi. A banda, l’Ajuntament ha dut a terme inversions en tots els barris de la ciutat, tot i que són més atomitzades i sumen quantitats menors per a molts més projectes. La major part de les actuacions als barris han tingut a veure amb millores de paviment i voreres.

D’altra banda, les actuacions també han arribat a punts més allunyats del casc urbà, com la Via Verda o el cementeri, amb inversions que han sumat uns 220.000 euros.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X