Alcoi clausura un Nadal màgic i amb elevada participació del públic en la Cavalcada de Reis

El Nadal ja ha tancat portes a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla amb la Cavalcada dels Reis Mags, l’acte que tanca la Trilogia Nadalenca. Un Nadal que, en el cas de la ciutat d’Alcoi, ha resultat molt participatiu en cadascun dels actes de l’Epifania. La resta de poblacions de les comarques també han rebut la visita de ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.


Les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han tancat ja una de les èpoques de l’any que viuen amb més sentiment, com és el Nadal. La tradició nadalenca està molt arrelada a l’interior alacantí, on es produeixen bona part dels joguets que fan realitat les il·lusions dels més menuts, autèntics protagonistes d’aquestes dates. Destaquen d’entre totes les celebracions de la muntanya alacantina les que es duen a terme a la ciutat d’Alcoi, identificada com la Ciutat del Nadal, i on la programació nadalenca és més intensa.

La capital de l’Alcoià ha viscut una nova jornada màgica després de la coneguda com a Trilogia Nadalenca, centrada en l’Epifania de l’adoració dels Reis Mags al Jesuset resin nascut. Precisament és la Cavalcada l’acte que tanca les celebracions a la ciutat dels ponts, arribant enguany a la seua edició número 133 i amb expectatives de ser una de les més vistes dels darrers temps. Les previsions apuntaven a més de 95.000 persones gaudint d’una Cavalcada que té el seu clímax en el moment de l’Adoració, i que enguany ha comptat amb major presència de patges que mai.

El 6 de gener, Dia de Reis i darrer dia del Nadal, Melcior, Gaspar i Baltasar visiten els centres geriàtrics i als xiquets ingressats a l’hospital Verge dels Lliris i s’acomiaden fins el proper any. Els mags de l’Orient també han passat per la resta de poblacions de l’interior alacantí. A Ibi, ses majestats han complert amb la tradició i han fet realitat els somnis de menuts i majors, com també ha ocorregut a Onil, dos de les poblacions amb més tradició de cavalcades degut a que són bressol de la producció joguetera nacional.

Els Reis Mags també han passat per la resta de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla repartint il·lusió.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X