Alcoi enriqueix l’oferta turística amb la Setmana Modernista i rutes ciclistes que portarà a Fitur

Alcoi, una ciutat tradicionalment coneguda a nivell turístic per les seues Festes de Moros i Cristians, els actes del seu Nadal i el seu patrimoni modernista i industrial, canviarà enguany de prioritats per a promocionar-se a la fira internacional de turisme Fitur. La novetat d’enguany estreba en que la promoció es centrarà en la II Setmana Modernista i en les noves rutes cicloturistes estrenades a la ciutat, amb les que es pretén convertir a la capital de l’Alcoià en referent d’aquest àmbits a nivell internacional.


L’aportació creixent que el turisme facilita a les diferents poblacions interiors del País Valencià està provocant que els respectius sectors econòmics de cadascuna d’elles, així com les administracions, estiguin apostant pel turisme com a creador de riquesa. A l’interior de la província d’Alacant, una ubicació que està sent potenciada des de fa poc temps, el turisme està cada vegada més present a l’hora d’establir plans de dinamització econòmica. Tant que, inclús, és capaç de canviar les prioritats a l’hora de promocionar turísticament una localitat.

És el cas de la ciutat d’Alcoi, que com ve sent habitual participarà en una nova edició de la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, la més important de quantes es duen a terme al llarg de l’any. Any rere any, la ciutat ha promocionat al recinte firal madrileny, amb presència de professionals del sector vinguts de tot el món i també de públic en general, les seues Festes de Moros i Cristians i el Nadal Alcoià, a més dels seus atractius monumentals. Enguany, la promoció alcoiana a Fitur es centra en un èxit encetat al 2017, com és la Fira i la Setmana Modernista.

El departament de turisme alcoià baralla inclús la possibilitat de portar el modernisme alcoià fins a la cèntrica plaça madrilenya de Callao, on poder divulgar-lo a milers de persones. Però, a banda, Alcoi vol convertir-se en un pol d’atracció per a milers de ciclistes amants de la natura amb les rutes cicloturistes recentment presentades. Per a donar-li ressò, la ciutat dels ponts pretén organitzar una prova internacional als paratges alcoians, amb els que fer del BTT un nou i important reclam turístic.

La delegació alcoiana es promocionarà a Fitur sota el paraigües del patronat de turisme Costa Blanca, en una fira que tindrà lloc entre el 17 i el 21 de gener.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X