Alcoi enriqueix l’oferta turística amb la Setmana Modernista i rutes ciclistes que portarà a Fitur

Alcoi, una ciutat tradicionalment coneguda a nivell turístic per les seues Festes de Moros i Cristians, els actes del seu Nadal i el seu patrimoni modernista i industrial, canviarà enguany de prioritats per a promocionar-se a la fira internacional de turisme Fitur. La novetat d’enguany estreba en que la promoció es centrarà en la II Setmana Modernista i en les noves rutes cicloturistes estrenades a la ciutat, amb les que es pretén convertir a la capital de l’Alcoià en referent d’aquest àmbits a nivell internacional.


L’aportació creixent que el turisme facilita a les diferents poblacions interiors del País Valencià està provocant que els respectius sectors econòmics de cadascuna d’elles, així com les administracions, estiguin apostant pel turisme com a creador de riquesa. A l’interior de la província d’Alacant, una ubicació que està sent potenciada des de fa poc temps, el turisme està cada vegada més present a l’hora d’establir plans de dinamització econòmica. Tant que, inclús, és capaç de canviar les prioritats a l’hora de promocionar turísticament una localitat.

És el cas de la ciutat d’Alcoi, que com ve sent habitual participarà en una nova edició de la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, la més important de quantes es duen a terme al llarg de l’any. Any rere any, la ciutat ha promocionat al recinte firal madrileny, amb presència de professionals del sector vinguts de tot el món i també de públic en general, les seues Festes de Moros i Cristians i el Nadal Alcoià, a més dels seus atractius monumentals. Enguany, la promoció alcoiana a Fitur es centra en un èxit encetat al 2017, com és la Fira i la Setmana Modernista.

El departament de turisme alcoià baralla inclús la possibilitat de portar el modernisme alcoià fins a la cèntrica plaça madrilenya de Callao, on poder divulgar-lo a milers de persones. Però, a banda, Alcoi vol convertir-se en un pol d’atracció per a milers de ciclistes amants de la natura amb les rutes cicloturistes recentment presentades. Per a donar-li ressò, la ciutat dels ponts pretén organitzar una prova internacional als paratges alcoians, amb els que fer del BTT un nou i important reclam turístic.

La delegació alcoiana es promocionarà a Fitur sota el paraigües del patronat de turisme Costa Blanca, en una fira que tindrà lloc entre el 17 i el 21 de gener.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X