El PP alcoià exigeix a Francés i Generalitat grans projectes per a la ciutat i inversions en el tren

El PP d’Alcoi ha dut a terme hui l’esmorzar amb la premsa en el que fa balanç de l’any amb la premsa. Un any que qualifiquen de negatiu per a la ciutat, per a la que reivindiquen a l’Alcalde grans projectes. La Generalitat també ha sigut objecte de les crítiques dels populars, que exigeixen que invertisca en la línia de tren Alcoi-Xàtiva, com ja ha anunciat que va a fer el Ministeri de Foment.


Acaba 2018 i els diferents partits representats a l’Ajuntament d’Alcoi, com a ciutat de capçalera de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, fan balanç d’un exercici que ha estat caracteritzat per la milloria general de la situació macroeconòmica a la muntanya alacantina. Com sòl ser habitual, el PP alcoià ha dut a terme el seu tradicional esmorzar amb la premsa, amb el que feliciten les festes i reconeixen la tasca duta endavant pels mitjans de comunicació per a divulgar tot allò que ocorre a la ciutat dels ponts.

Per als conservadors alcoians, l’acció de govern del PSPV, que governa en minoria la població, té més bé pocs elements destacables a banda de les inversions que han arribat als polígons industrials i per al programa DUSI. En canvi, afirmen haver detectat una crispació creixent entre la ciutadania degut al que consideren un govern que gestiona d’esquenes al poble. Els populars creuen que Alcoi necessita de grans projectes que siguen capaços de transformar-la després d’uns anys en els que la ciutat ha travessat per una crisi que l’ha deixat, afirmen, tocada.

D’altra banda, el PP alcoià s’ha felicitat per la consecució de les inversions que Foment ha promès destinar a la línia fèrria que uneix Alcoi amb Xàtiva, xifrades en 22 milions d’euros. Una tasca, asseguren els populars, que no haguera sigut possible sense la intervenció de la diputada conservadora alcoiana Loli Alba. Però les inversions del ministeri no són suficients per a cobrir les necessitats de la línia, pel que des del PP, a l’oposició tant a Alcoi com a la Generalitat, reivindiquen a l’ens autonòmic que destine partides a aquesta infraestructura. Unes inversions que cap govern, ni popular ni del PSOE a Madrid, ni del PP durant dècades al Consell, han fet arribar a la línia.

Amb el balanç anual, el PP alcoià tanca l’exercici de 2017 a l’Ajuntament de la ciutat dels ponts.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X