El PP alcoià exigeix a Francés i Generalitat grans projectes per a la ciutat i inversions en el tren

El PP d’Alcoi ha dut a terme hui l’esmorzar amb la premsa en el que fa balanç de l’any amb la premsa. Un any que qualifiquen de negatiu per a la ciutat, per a la que reivindiquen a l’Alcalde grans projectes. La Generalitat també ha sigut objecte de les crítiques dels populars, que exigeixen que invertisca en la línia de tren Alcoi-Xàtiva, com ja ha anunciat que va a fer el Ministeri de Foment.


Acaba 2018 i els diferents partits representats a l’Ajuntament d’Alcoi, com a ciutat de capçalera de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, fan balanç d’un exercici que ha estat caracteritzat per la milloria general de la situació macroeconòmica a la muntanya alacantina. Com sòl ser habitual, el PP alcoià ha dut a terme el seu tradicional esmorzar amb la premsa, amb el que feliciten les festes i reconeixen la tasca duta endavant pels mitjans de comunicació per a divulgar tot allò que ocorre a la ciutat dels ponts.

Per als conservadors alcoians, l’acció de govern del PSPV, que governa en minoria la població, té més bé pocs elements destacables a banda de les inversions que han arribat als polígons industrials i per al programa DUSI. En canvi, afirmen haver detectat una crispació creixent entre la ciutadania degut al que consideren un govern que gestiona d’esquenes al poble. Els populars creuen que Alcoi necessita de grans projectes que siguen capaços de transformar-la després d’uns anys en els que la ciutat ha travessat per una crisi que l’ha deixat, afirmen, tocada.

D’altra banda, el PP alcoià s’ha felicitat per la consecució de les inversions que Foment ha promès destinar a la línia fèrria que uneix Alcoi amb Xàtiva, xifrades en 22 milions d’euros. Una tasca, asseguren els populars, que no haguera sigut possible sense la intervenció de la diputada conservadora alcoiana Loli Alba. Però les inversions del ministeri no són suficients per a cobrir les necessitats de la línia, pel que des del PP, a l’oposició tant a Alcoi com a la Generalitat, reivindiquen a l’ens autonòmic que destine partides a aquesta infraestructura. Unes inversions que cap govern, ni popular ni del PSOE a Madrid, ni del PP durant dècades al Consell, han fet arribar a la línia.

Amb el balanç anual, el PP alcoià tanca l’exercici de 2017 a l’Ajuntament de la ciutat dels ponts.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X