La inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador enceten el Nadal Alcoià

La ciutat d’Alcoi ja ha donat el tret d’eixida al seu Nadal, unes dates a les que cada vegada se li dona més importància a una població que s’auto defineix com la Ciutat del Nadal. Una amplia programació d’actes i esdeveniments centrats en la il·lusió dels més menuts, i que ha començat aquest cap de setmana amb la inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada.


Arriba el mes de desembre i amb ell tot allò que es relaciona amb les dates més esperades a una zona, com la de la muntanya alacantina, que viu en elles alguns dels seus moments més esperats. A l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla naixen els somnis del menuts degut a la producció joguetera, i a més, a la ciutat d’Alcoi existeix la Cavalcada dels Reis Mags més antiga probablement del món. Factors que fan que el Nadal siga molt esperat a l’interior alacantí, i especialment a Alcoi, auto nomenada com a Ciutat del Nadal.

La programació de la capital de l’Alcoià per a celebrar el Nadal comença quasi un més abans de l’arribada de les dates nadalenques. Tot s’enceta amb el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada i l’encesa de l’enlluernat que dona més vida als carrers alcoians durant aquesta època de l’any. Un enlluernat que enguany compta amb una important novetat, com és el del disseny de les llums que enlluernen bona part del centre de la ciutat. El Consistori ha mostrat la seua voluntat de que avarque tot el recorregut de la Cavalcada.

D’altra banda, el descobriment del cartell de la Cavalcada, com ocorre cada volta que s’apropen dates especials a Alcoi, ha congregat a desenes de persones a la Plaça d’Espanya. Allí ha sigut descoberta l’obra d’Òscar Climent, que aglutina la majoria dels elements tradicionals del Nadal a Alcoi amb la figura central d’un Rei Mag. Una obra que l’autor, que reedita títol al concurs, espera que agrade a la ciutadania.

Alcoi afronta des de la inauguració d’aquest cap de setmana un mes llarg carregat d’actes que culminaran amb el Dia de Reis.

Comparteix-ho a:
Noticies
El Consorci de Residus activa un ecoparc mòbil que bonificarà als ciutadans que més reciclen
18 - 05 - 2018

El Consorci de Residus Zona 7-A2, que avarca la majoria de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, ha llançat una iniciativa a cavall entre la conscienciació i l’ecologia. Es tracta d’un ecoparc mòbil que recorrerà les 37 poblacions del consorci possibilitant el reciclatge de més de 40 materials, i que bonificarà, bé metàl·licament o bé amb descomptes en taxes, a aquelles persones que més reciclen.

llegir més +
El Pla Antidespoblament porta 76 brigadistes a les comarques per a fixar la població i evitar focs
18 - 05 - 2018

El Pla Antidespoblament de la Generalitat Valenciana per a zones rurals ha permès la contractació de 76 persones que integraran les brigades rurals de prevenció. Cossos que arriben a 15 localitats de la muntanya alacantina amb una doble finalitat: prevenir incendis forestals, i fixar la població a aquestes àrees aportant nous veïns.

llegir més +
L’Ajuntament d’Alcoi tractarà de recuperar la propietat de l’antic edifici dels Jutjats d’Al-Azrac
17 - 05 - 2018

La ciutat d’Alcoi vol recuperar la titularitat de l’antic Palau dels Jutjats de la Plaça Al-Azrac, una vegada el servei ja es presta a les noves instal·lacions de la Plaça Mare de Déu. L’edifici no ha entrat en la permuta amb que Generalitat ha pagat la inversió municipal en els nous jutjats, però l’Ajuntament alcoià no està disposat a oferir cap contraprestació després d’haver cedit l’edifici d’Al-Azrac durant més de 4 dècades a la Conselleria de Justícia.

llegir més +
Generalitat s’alinea amb l’Ajuntament d’Alcoi i no recorrerà la sentència que atura Alcoinnova
16 - 05 - 2018

La Conselleria d’Habitatge ha decidit no recórrer la sentència que anul·la el projecte per a instal·lar indústria a la zona de La Canal, que linda amb el parc natural de la Font Roja. L’ens autonòmic assoleix així la tesi de l’Ajuntament d’Alcoi i els ecologistes de la ciutat davant la contundent sentència del TSJCV que atura Alcoinnova, al temps que insta a l’empresa a buscar ubicacions alternatives amb el nou PGOU alcoià.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X