La inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador enceten el Nadal Alcoià

La ciutat d’Alcoi ja ha donat el tret d’eixida al seu Nadal, unes dates a les que cada vegada se li dona més importància a una població que s’auto defineix com la Ciutat del Nadal. Una amplia programació d’actes i esdeveniments centrats en la il·lusió dels més menuts, i que ha començat aquest cap de setmana amb la inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada.


Arriba el mes de desembre i amb ell tot allò que es relaciona amb les dates més esperades a una zona, com la de la muntanya alacantina, que viu en elles alguns dels seus moments més esperats. A l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla naixen els somnis del menuts degut a la producció joguetera, i a més, a la ciutat d’Alcoi existeix la Cavalcada dels Reis Mags més antiga probablement del món. Factors que fan que el Nadal siga molt esperat a l’interior alacantí, i especialment a Alcoi, auto nomenada com a Ciutat del Nadal.

La programació de la capital de l’Alcoià per a celebrar el Nadal comença quasi un més abans de l’arribada de les dates nadalenques. Tot s’enceta amb el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada i l’encesa de l’enlluernat que dona més vida als carrers alcoians durant aquesta època de l’any. Un enlluernat que enguany compta amb una important novetat, com és el del disseny de les llums que enlluernen bona part del centre de la ciutat. El Consistori ha mostrat la seua voluntat de que avarque tot el recorregut de la Cavalcada.

D’altra banda, el descobriment del cartell de la Cavalcada, com ocorre cada volta que s’apropen dates especials a Alcoi, ha congregat a desenes de persones a la Plaça d’Espanya. Allí ha sigut descoberta l’obra d’Òscar Climent, que aglutina la majoria dels elements tradicionals del Nadal a Alcoi amb la figura central d’un Rei Mag. Una obra que l’autor, que reedita títol al concurs, espera que agrade a la ciutadania.

Alcoi afronta des de la inauguració d’aquest cap de setmana un mes llarg carregat d’actes que culminaran amb el Dia de Reis.

Comparteix-ho a:
Noticies
La Dependent, forçada a abandonar la gestió del Teatre Principal d’Alcoi, no descarta presentar-se al concurs
22 - 02 - 2018

L’eixida de la companya teatral La Dependent de la gestió del Teatre Principal de la ciutat d'Alcoi degut a la nova Llei de Contractes ha buidat de contingut la infraestructura cultural, que ara gestionarà l’Ajuntament. Ni l’escola municipal de teatre ni les representacions del Tirisiti perillen, però si els treballs de les tres persones contractades per la companyia, que interpreta la seua última obra aquest cap de setmana.

llegir més +
El Senat aprova donar suport a la Cavalcada d’Alcoi per a ser Patrimoni de la Humanitat
21 - 02 - 2018

El Senat ha aprovat per unanimitat demanar al govern central el seu suport per a que la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi siga declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat. Ara és l’Ajuntament de la ciutat dels ponts el que ha de tancar l’expedient per a remetre-lo a la Generalitat, que farà allò propi amb el govern abans de que l’expedient, si tot va bé, arribe a la Unesco, que decidirà si l’aprova.

llegir més +
Diputació executa treballs del Pla d’Obres i Serveis a Muro per valor de vora 450.000 euros
21 - 02 - 2018

La Diputació Provincial d’Alacant va a executar treballs a Muro per valor d’uns 450.000 euros, dels quals en finança aproximadament el 80%. La resta de la inversió, que afecta a 5 carrers de la localitat que van a ser completament reformats, l’escometrà el propi Consistori murer, dins d’unes obres que finalitzaran en 5 mesos i que han resultat per davall del preu previst al plec. Les executarà una empresa local.

llegir més +
La xylella arriba ja a 6 parcel·les del Comtat mentre el foc crema un 95% menys de serra
20 - 02 - 2018

Generalitat ha detectat el sisè brot de xylella fastidiosa a la comarca del Comtat, pel que s’ha activat de nou el protocol d’actuació. Una notícia que arriba al mateix temps que altra positiva, com és la reducció del 95% en la superfície cremada a les comarques en 2017, tot i l’augment d’actuacions dels Bombers, xifrat en el 28% respecte a l’any anterior.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X