La reforma d’Entença a Alcoi atrau a 39 empreses que opten a adjudicar-se el contracte

Fins a 39 constructores opten a adjudicar-se el contracte de la reforma del carrer d’Entença, l’antiga travessia de la N-340 a Alcoi. Es tracta d’una xifra que ha superat les expectatives municipals per a un projecte dotat amb 2 milions de pressupost, i que a priori estarà adjudicat en febrer de 2018. Les característiques de la reforma, que instal·larà tecnologia intel·ligent i prioritzarà als vianants, són grans atractius per al currículum de les empreses que opten a ella.


El projecte de reforma del carrer Entença, l’antiga travessia de la N-340 fins que va ser oberta l’autovia central amb els túnels de la Font Roja, suposa un dels projectes emblemàtics que l’Ajuntament d’Alcoi pretén enllestir. Ho farà durant la present legislatura per a donar el tret d’eixida a l’estratègia de desenvolupament urbà sostenible o DUSI, per la que la ciutat rebrà 10 milions d’euros en inversions. Amb la nova Entença es posarà de manifest el model de ciutat que l’actual equip de govern socialista vol per a Alcoi.

Acaba de concloure el període de presentació d’ofertes per part de les empreses constructores que opten a desenvolupar-lo amb una dotació pressupostària de 2 milions d’euros. Aquesta fase ha superat les millors expectatives que barallava Urbanisme, xifrant en torn a les 25 les empreses que optarien al concurs. No obstant, han sigut un total de 39 les mercantils que concorreran per a endur-se la contracta, entre elles algunes de les més grans constructores nacionals. Entença és un projecte novador que totes elles volen tindre en el seu currículum de treballs.

La reforma està pensada per a facilitar el trànsit de les persones per davant dels vehicles, canviant així el model urbanístic d’una ciutat que ja de per sí té unes connotacions especials degut a la seua orografia. Tot i que els tècnics hauran de treballar dur per a avaluar les 39 propostes, l’Ajuntament confia en mantenir la calendarització establerta per als treballs, que deurien estar adjudicats en febrer de 2018. Es duran a terme en 4 fases per a entorpir el mínim possible el trànsit i en un temps estimat en 11 mesos des del principi de les obres.

L’Ajuntament ha aprofitat també per a reiterar les demandes de paciència als alcoians una vegada encetats els treballs, ja que es tracta d’una de les principals reivindicacions dels veïns de l’Eixample alcoià.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X