La reforma d’Entença a Alcoi atrau a 39 empreses que opten a adjudicar-se el contracte

Fins a 39 constructores opten a adjudicar-se el contracte de la reforma del carrer d’Entença, l’antiga travessia de la N-340 a Alcoi. Es tracta d’una xifra que ha superat les expectatives municipals per a un projecte dotat amb 2 milions de pressupost, i que a priori estarà adjudicat en febrer de 2018. Les característiques de la reforma, que instal·larà tecnologia intel·ligent i prioritzarà als vianants, són grans atractius per al currículum de les empreses que opten a ella.


El projecte de reforma del carrer Entença, l’antiga travessia de la N-340 fins que va ser oberta l’autovia central amb els túnels de la Font Roja, suposa un dels projectes emblemàtics que l’Ajuntament d’Alcoi pretén enllestir. Ho farà durant la present legislatura per a donar el tret d’eixida a l’estratègia de desenvolupament urbà sostenible o DUSI, per la que la ciutat rebrà 10 milions d’euros en inversions. Amb la nova Entença es posarà de manifest el model de ciutat que l’actual equip de govern socialista vol per a Alcoi.

Acaba de concloure el període de presentació d’ofertes per part de les empreses constructores que opten a desenvolupar-lo amb una dotació pressupostària de 2 milions d’euros. Aquesta fase ha superat les millors expectatives que barallava Urbanisme, xifrant en torn a les 25 les empreses que optarien al concurs. No obstant, han sigut un total de 39 les mercantils que concorreran per a endur-se la contracta, entre elles algunes de les més grans constructores nacionals. Entença és un projecte novador que totes elles volen tindre en el seu currículum de treballs.

La reforma està pensada per a facilitar el trànsit de les persones per davant dels vehicles, canviant així el model urbanístic d’una ciutat que ja de per sí té unes connotacions especials degut a la seua orografia. Tot i que els tècnics hauran de treballar dur per a avaluar les 39 propostes, l’Ajuntament confia en mantenir la calendarització establerta per als treballs, que deurien estar adjudicats en febrer de 2018. Es duran a terme en 4 fases per a entorpir el mínim possible el trànsit i en un temps estimat en 11 mesos des del principi de les obres.

L’Ajuntament ha aprofitat també per a reiterar les demandes de paciència als alcoians una vegada encetats els treballs, ja que es tracta d’una de les principals reivindicacions dels veïns de l’Eixample alcoià.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X