La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.


Conforme passen les jornades, l’organització de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, la més coneguda, gran i concorreguda de tot el País Valencià, va revelant les dades de la que ha sigut l’edició número 671. Encara es desconeixen les dades econòmiques, ja que l’Ajuntament encara es troba recaptant les xifres de vendes dels expositors, però les expectatives són bones, a tenor de les dades d’assistència i fidelitat que ha confirmat el Consistori contestà. Unes dades recaptades utilitzant tecnologia d’última generació per a comptabilitzar assistents.

Inicialment, les dades que barallava l’organització del certamen contestà parlaven d’uns 420.000 visitants, xifra que no arribava a les expectatives, tenint en compte que la d’enguany ha sigut la Fira més llarga que es recorda a la capital del Comtat. Però la instal·lació de 4 dispositius en els principals llocs de pas de la Fira, encarregats de sumar les senyals de mòbils diferents, situen en quasi 506.000 els visitants a l’edició d’enguany. El dia de més assistència va ser la jornada inaugural, l’1 de novembre, jornada festiva en la que Cocentaina va rebre unes 175.000 persones.

No obstant, la conclusió més cridanera revelada pel sistema de seguiment no és l’assistència total, sinó el fet de que una quarta part dels més de mig milió de visitants de la Fira ha repetit en diferents jornades. Aquest indicador assenyala la fidelitat que el certamen de Tots Sants suscita entre les persones que visiten Cocentaina durant la seua celebració, i converteix al gran esdeveniment contestà en una cita que bona part dels seus visitants valora tan bé com per a repetir.

Aquestes dades es sumen a les que ha revelat el sistema de gestió del trànsit instal·lat a les 3 principals entrades de la localitat des d’Alcoi, Muro i Benilloba. Durant les 5 jornades de Fira, quasi 179.000 vehicles han passat per la capital del Comtat, amb un accés ben repartit per les 3 entrades i sense col·lapsar cap dels aparcaments habilitats.

L’únic indicador per confirmar és el de volum de negoci, tot i que els organitzadors apunten a bones perspectives, segons les dades recaptades al finalitzar la Fira.

Comparteix-ho a:
Noticies
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés al front del PSPV alcoià
15 - 03 - 2018

El portaveu del govern municipal d’Alcoi i Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, és a hores d’ara l’únic candidat a succeir a Toni Francés com a Secretari General dels socialistes alcoians després de la renúncia de l’Alcalde a presentar candidatura. Martínez es marca com a objectiu governar la ciutat, tot i encara es desconeix qui serà el candidat socialista a l’Alcaldia, decisió del partit que es prendrà una vegada passat el procés per a elegir Executiva.

llegir més +
Educació accepta la majoria d’obres als centres educatius públics alcoians dins del Pla Edificant
14 - 03 - 2018

Set dels nou centres públics alcoians veuran millorades les seues instal·lacions gràcies a les inversions del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Els principals treballs es centren en els instituts, on l’Ajuntament no ha pogut invertir durant els darrers anys com sí ha fet als col·legis. La idea és accelerar els tràmits, que desenvoluparà l’Ajuntament, per a enllestir-los quant abans amb fons de la Generalitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X