La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.


Conforme passen les jornades, l’organització de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, la més coneguda, gran i concorreguda de tot el País Valencià, va revelant les dades de la que ha sigut l’edició número 671. Encara es desconeixen les dades econòmiques, ja que l’Ajuntament encara es troba recaptant les xifres de vendes dels expositors, però les expectatives són bones, a tenor de les dades d’assistència i fidelitat que ha confirmat el Consistori contestà. Unes dades recaptades utilitzant tecnologia d’última generació per a comptabilitzar assistents.

Inicialment, les dades que barallava l’organització del certamen contestà parlaven d’uns 420.000 visitants, xifra que no arribava a les expectatives, tenint en compte que la d’enguany ha sigut la Fira més llarga que es recorda a la capital del Comtat. Però la instal·lació de 4 dispositius en els principals llocs de pas de la Fira, encarregats de sumar les senyals de mòbils diferents, situen en quasi 506.000 els visitants a l’edició d’enguany. El dia de més assistència va ser la jornada inaugural, l’1 de novembre, jornada festiva en la que Cocentaina va rebre unes 175.000 persones.

No obstant, la conclusió més cridanera revelada pel sistema de seguiment no és l’assistència total, sinó el fet de que una quarta part dels més de mig milió de visitants de la Fira ha repetit en diferents jornades. Aquest indicador assenyala la fidelitat que el certamen de Tots Sants suscita entre les persones que visiten Cocentaina durant la seua celebració, i converteix al gran esdeveniment contestà en una cita que bona part dels seus visitants valora tan bé com per a repetir.

Aquestes dades es sumen a les que ha revelat el sistema de gestió del trànsit instal·lat a les 3 principals entrades de la localitat des d’Alcoi, Muro i Benilloba. Durant les 5 jornades de Fira, quasi 179.000 vehicles han passat per la capital del Comtat, amb un accés ben repartit per les 3 entrades i sense col·lapsar cap dels aparcaments habilitats.

L’únic indicador per confirmar és el de volum de negoci, tot i que els organitzadors apunten a bones perspectives, segons les dades recaptades al finalitzar la Fira.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X