87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi

Els dos tallers organitzats des de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Ibi i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana per als últims mesos de l'any han tingut molt èxit de participació entre els comerciants locals.

El passat 31 d'octubre, l'experta consultora, investigadora i professora de màrqueting retail, Cristina Gaona, va impartir el curs "Noves tendències de consum. Adapta't a elles ", en què van participar 40 persones. A la jornada els assistents van estudiar el context del consum actual i la seva evolució, així com l'ús de la tecnologia i altres tendències de consum més experiencials, úniques, col·laboratives, etc.

El14 de novembre, 47 comerciants van realitzar el taller "Comerços feliços, clients feliços", impartit per Pascual Benet, psicòleg i coach executiu per l'Escola Europea de Coaching (EEC), el principal objectiu era transmetre la importància del treball intel·ligent, el benestar integral i la felicitat com a factors clau per a l'augment de la productivitat.

Pilar Herráiz, regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Ibi, assenyala que "donada la gran acceptació que estem tenint en els tallers organitzats, sobretot en aquest últim, vam prendre nota dels temes que més interessen als nostres comerciants per elaborar el programa formatiu de l'any vinent ".

Comparteix-ho a:
Noticies
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés al front del PSPV alcoià
15 - 03 - 2018

El portaveu del govern municipal d’Alcoi i Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, és a hores d’ara l’únic candidat a succeir a Toni Francés com a Secretari General dels socialistes alcoians després de la renúncia de l’Alcalde a presentar candidatura. Martínez es marca com a objectiu governar la ciutat, tot i encara es desconeix qui serà el candidat socialista a l’Alcaldia, decisió del partit que es prendrà una vegada passat el procés per a elegir Executiva.

llegir més +
Educació accepta la majoria d’obres als centres educatius públics alcoians dins del Pla Edificant
14 - 03 - 2018

Set dels nou centres públics alcoians veuran millorades les seues instal·lacions gràcies a les inversions del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Els principals treballs es centren en els instituts, on l’Ajuntament no ha pogut invertir durant els darrers anys com sí ha fet als col·legis. La idea és accelerar els tràmits, que desenvoluparà l’Ajuntament, per a enllestir-los quant abans amb fons de la Generalitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X