87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi

Els dos tallers organitzats des de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Ibi i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana per als últims mesos de l'any han tingut molt èxit de participació entre els comerciants locals.

El passat 31 d'octubre, l'experta consultora, investigadora i professora de màrqueting retail, Cristina Gaona, va impartir el curs "Noves tendències de consum. Adapta't a elles ", en què van participar 40 persones. A la jornada els assistents van estudiar el context del consum actual i la seva evolució, així com l'ús de la tecnologia i altres tendències de consum més experiencials, úniques, col·laboratives, etc.

El14 de novembre, 47 comerciants van realitzar el taller "Comerços feliços, clients feliços", impartit per Pascual Benet, psicòleg i coach executiu per l'Escola Europea de Coaching (EEC), el principal objectiu era transmetre la importància del treball intel·ligent, el benestar integral i la felicitat com a factors clau per a l'augment de la productivitat.

Pilar Herráiz, regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Ibi, assenyala que "donada la gran acceptació que estem tenint en els tallers organitzats, sobretot en aquest últim, vam prendre nota dels temes que més interessen als nostres comerciants per elaborar el programa formatiu de l'any vinent ".

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X