La capital del Comtat ha retornat ja a la normalitat després la Fira

Tot i el tancament de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, amb els seus més de 420.000 visitants, 800 expositors i 5 dies de duració, els carrers que ocupa el certamen han estat tancats durant tota la jornada de dilluns. Es tracta d’una iniciativa nascuda de la Regidoria de Neteja Viària que comanda Susana Reig ja fa 3 anys, pensada per a procedir més ràpidament al desmuntatge i neteja de tots els elements de la Fira. La mesura va resultar impopular durant la seua primera aplicació, ja que suposa un dia més de molèsties per als veïns, però en canvi facilita i molt la tasca de les brigades de neteja i dels encarregats de desmuntar tot l’aparell de la Fira. A hores de d’ara, la capital del Comtat ha retornat ja a la normalitat després d’haver afrontat una edició del seus esdeveniment més conegut que ha resultat ser la més llarga de la seua dilatada història. Falta per conèixer el balanç econòmic, que es preveu molt positiu.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X