Els granadins de Soliloqui de grills guanyen el XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila Ibi

Al Centre Cultural Salvador Miró d'Ibi ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis del XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila d'Ibi. Un certamen teatral de referència nacional en què els espectadors han tingut el plaer de veure actuar a companyies amateur d'una qualitat excepcional.

Després de la decisió del jurat, els protagonistes, directors i equip de les cinc obres seleccionades es van donar cita aquest per recollir els premis en una gala amenitzada, com és habitual, pel Grup de Teatre Font Viva.

El primer premi de 2.000 € i trofeu ha estat per a l'obra "Soliloqui de grills", de la "Associació Cultural Treu el cap Teatre" de la ciutat granadina de Motril. El segon premi, valorat en 1.500 € i trofeu, ha estat per "La Tortuga Darwin", de la companyia "Fora de Focus Teatre" de Talavera la Nova (Toledo).

Els diferents premis s'han concedit de la següent manera:

Millor Vestuari: Luisa González per "Andronicus".
Millor Escenografia: Mr. Calavera per "Adéu o 103 formes diferents de acomiadar-se".
Millor Il·luminació: Pepe Molina per "Soliloqui de grills".
Millor Actriu: Prat Amor per "La Tortuga de Darwin".
Millor Actor: Roberto Jifer per "La Tortuga de Darwin"
Millor Direcció: Glòria Martín per "Soliloqui de grills".
Premi especial del públic: El Club dels divendres a la tarda, d'Alacant, per la seva obra "Adéu o 103 formes diferents de acomiadar-se".
2n premi a la millor obra: "La Tortuga de Darwin" de la companyia "Fora de Focus Teatre" de Talavera la Nova (Toledo)
1r premi a la millor obra: "Soliloqui de grills", de l'associació cultural "Treu el cap Teatre" de Motril.

Un any més, el consolidat certamen ha gaudit d'una gran varietat d'obres presentades i seleccionades que han fet les delícies d'un públic entregat al concurs, amb una valoració molt positiva de totes elles.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X