Els granadins de Soliloqui de grills guanyen el XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila Ibi

Al Centre Cultural Salvador Miró d'Ibi ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis del XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila d'Ibi. Un certamen teatral de referència nacional en què els espectadors han tingut el plaer de veure actuar a companyies amateur d'una qualitat excepcional.

Després de la decisió del jurat, els protagonistes, directors i equip de les cinc obres seleccionades es van donar cita aquest per recollir els premis en una gala amenitzada, com és habitual, pel Grup de Teatre Font Viva.

El primer premi de 2.000 € i trofeu ha estat per a l'obra "Soliloqui de grills", de la "Associació Cultural Treu el cap Teatre" de la ciutat granadina de Motril. El segon premi, valorat en 1.500 € i trofeu, ha estat per "La Tortuga Darwin", de la companyia "Fora de Focus Teatre" de Talavera la Nova (Toledo).

Els diferents premis s'han concedit de la següent manera:

Millor Vestuari: Luisa González per "Andronicus".
Millor Escenografia: Mr. Calavera per "Adéu o 103 formes diferents de acomiadar-se".
Millor Il·luminació: Pepe Molina per "Soliloqui de grills".
Millor Actriu: Prat Amor per "La Tortuga de Darwin".
Millor Actor: Roberto Jifer per "La Tortuga de Darwin"
Millor Direcció: Glòria Martín per "Soliloqui de grills".
Premi especial del públic: El Club dels divendres a la tarda, d'Alacant, per la seva obra "Adéu o 103 formes diferents de acomiadar-se".
2n premi a la millor obra: "La Tortuga de Darwin" de la companyia "Fora de Focus Teatre" de Talavera la Nova (Toledo)
1r premi a la millor obra: "Soliloqui de grills", de l'associació cultural "Treu el cap Teatre" de Motril.

Un any més, el consolidat certamen ha gaudit d'una gran varietat d'obres presentades i seleccionades que han fet les delícies d'un públic entregat al concurs, amb una valoració molt positiva de totes elles.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X