Els granadins de Soliloqui de grills guanyen el XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila Ibi

Al Centre Cultural Salvador Miró d'Ibi ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis del XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila d'Ibi. Un certamen teatral de referència nacional en què els espectadors han tingut el plaer de veure actuar a companyies amateur d'una qualitat excepcional.

Després de la decisió del jurat, els protagonistes, directors i equip de les cinc obres seleccionades es van donar cita aquest per recollir els premis en una gala amenitzada, com és habitual, pel Grup de Teatre Font Viva.

El primer premi de 2.000 € i trofeu ha estat per a l'obra "Soliloqui de grills", de la "Associació Cultural Treu el cap Teatre" de la ciutat granadina de Motril. El segon premi, valorat en 1.500 € i trofeu, ha estat per "La Tortuga Darwin", de la companyia "Fora de Focus Teatre" de Talavera la Nova (Toledo).

Els diferents premis s'han concedit de la següent manera:

Millor Vestuari: Luisa González per "Andronicus".
Millor Escenografia: Mr. Calavera per "Adéu o 103 formes diferents de acomiadar-se".
Millor Il·luminació: Pepe Molina per "Soliloqui de grills".
Millor Actriu: Prat Amor per "La Tortuga de Darwin".
Millor Actor: Roberto Jifer per "La Tortuga de Darwin"
Millor Direcció: Glòria Martín per "Soliloqui de grills".
Premi especial del públic: El Club dels divendres a la tarda, d'Alacant, per la seva obra "Adéu o 103 formes diferents de acomiadar-se".
2n premi a la millor obra: "La Tortuga de Darwin" de la companyia "Fora de Focus Teatre" de Talavera la Nova (Toledo)
1r premi a la millor obra: "Soliloqui de grills", de l'associació cultural "Treu el cap Teatre" de Motril.

Un any més, el consolidat certamen ha gaudit d'una gran varietat d'obres presentades i seleccionades que han fet les delícies d'un públic entregat al concurs, amb una valoració molt positiva de totes elles.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X