Més de 420.000 persones visiten la Fira de Tots Sants de Cocentaina en la seua 671 edició

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2017 ja forma part de la història de la vila comtal després d’haver reunit en torn als seus més de 800 expositors a més de 420.000 persones, segons xifres que baralla l’Ajuntament contestà. Es tracta de xifres sensiblement inferiors a les anunciades però que es veuen equilibrades amb les bones xifres de vendes. El Consistori reclama a les administracions més suport econòmic per a millorar l’esdeveniment comercial més gran del País Valencià, fet que podria arribar amb la declaració com a BIC.


L’edició número 671 de la Fira de Tots Sants, la més important de quantes es celebren a tot el País Valencià, ja ha tancat portes. La d’enguany ha suposat la Fira més llarga que es recorda a la capital del Comtat, transformada durant 5 jornades en un colossal basar de productes de tot tipus. La Fira suposa, a més, un dels grans dinamitzadors econòmics, tant per a la pròpia Cocentaina com per a les localitats que la envolten, que es beneficien de l’assistència de milers de persones que visiten la capital del Comtat durant les jornades en que es celebra l’esdeveniment.

Les previsions d’assistència que barallava l’organització finalment no s’han complit, i Cocentaina no ha acollit més de mig milió de persones com es preveia. L’Ajuntament ha utilitzat una sistema que contava el nombre de dispositius mòbils que es trobaven dins de l’extensió de la Fira per a comptabilitzar la xifra de visitants, que finalment s’ha quedat en aproximadament 420.000 persones. La llargària del certamen ha repartit millor les visites al gran esdeveniment comercial de les comarques durant les 5 jornades, que a més han estat acompanyades pel bon clima.

L’ampliació de diverses àrees i la inclusió d’altres noves en la present edició de la Fira ha suposat una major diversificació de les possibilitats que els visitants han tingut durant els 5 dies de fira. Un fet que provocarà, previsiblement, la consolidació de les àrees d’esports a l’aire lliure o de l’oci per als més joves, a banda de la zona destinada a la tecnologia. En el que coincideixen tant organitzadors com expositors i clients és en les enormes capacitats de la fira i en l’èxit de la seua organització.

I tot a pesar de que des de l’Ajuntament reclamen un major suport econòmic per a un esdeveniment que s’organitza amb finançament majoritàriament municipal. Segons el President de la Generalitat, Ximo Puig, la Fira podria rebre la declaració de BIC el proper any, fet que possibilitaria un millor finançament per a la Fira de Cocentaina per part tant del Consell com de la Diputació.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X