Una Fira de rècord rep 175.000 persones el dia de Tots Sants i els expositors milloren les vendes

La present edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina va camí de polvoritzar els anteriors registres d’assistents i vendes. L’any passat es va superar el mig milió de visitants, i enguany, només en la jornada inaugural, 175.000 persones van omplir la capital del Comtat. A més, les vendes, segons afirmen els comerciants, registren millors sensacions que en anys anteriors.


La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha creuat en aquesta jornada de divendres el seu equador en una edició, la 671, que és la més llarga que es recorda a la vila comtal. Ja en l’edició de 2016, la Fira contestana va superar el mig milió de visitants, superant qualsevol edició anterior i marcant el camí cap al que deu apuntar el que suposa l’esdeveniment comercial més gran del País Valencià. Les jornades de dijous i la de hui de divendres han sigut més tranquil·les del que va ser la jornada inaugural, però a la Fira encara li queda tot el cap de setmana per a comerciar.

Només en el Dia de Tots Sants, en el que ha sigut inaugurada la present edició, la Fira va rebre la increïble quantitat de 175.000 visitants, segons xifres que baralla l’Ajuntament de Cocentaina. Eixa quantitat, que multiplica quasi per 15 la població de la capital del Comtat, s’ha vist reduïda durant les dos següents jornades, cosa que no ha impedit que la Fira reba tot tipus d’elogis per part de les personalitats que acudeixen diàriament a visitar-la. Entre elles, el President de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, que ha reiterat la capitalitat de Cocentaina.

Altre dels factors que els vora 800 expositors que mostren els seus productes a la Fira de Tots Sants de Cocentaina estan notant en aquesta edició és un augment de les vendes als seus aparadors. Tot després d’una època en la que la crisi econòmica feia que les vendes in situ a la Fira foren més bé escasses. Tot dins d’un esdeveniment en el que és fonamental la col·laboració entre les diferents administracions, i de fet, el Consistori contestà ha reivindicat davant Diputació una major col·laboració econòmica per a abastir com cal el major esdeveniment comercial de tota la província d’Alacant.

La Fira de Tots Sants afronta les dos darreres jornades esperant bon temps per a rebre centenars de milers de visitants al llarg del cap de setmana.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X