Una Fira de rècord rep 175.000 persones el dia de Tots Sants i els expositors milloren les vendes

La present edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina va camí de polvoritzar els anteriors registres d’assistents i vendes. L’any passat es va superar el mig milió de visitants, i enguany, només en la jornada inaugural, 175.000 persones van omplir la capital del Comtat. A més, les vendes, segons afirmen els comerciants, registren millors sensacions que en anys anteriors.


La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha creuat en aquesta jornada de divendres el seu equador en una edició, la 671, que és la més llarga que es recorda a la vila comtal. Ja en l’edició de 2016, la Fira contestana va superar el mig milió de visitants, superant qualsevol edició anterior i marcant el camí cap al que deu apuntar el que suposa l’esdeveniment comercial més gran del País Valencià. Les jornades de dijous i la de hui de divendres han sigut més tranquil·les del que va ser la jornada inaugural, però a la Fira encara li queda tot el cap de setmana per a comerciar.

Només en el Dia de Tots Sants, en el que ha sigut inaugurada la present edició, la Fira va rebre la increïble quantitat de 175.000 visitants, segons xifres que baralla l’Ajuntament de Cocentaina. Eixa quantitat, que multiplica quasi per 15 la població de la capital del Comtat, s’ha vist reduïda durant les dos següents jornades, cosa que no ha impedit que la Fira reba tot tipus d’elogis per part de les personalitats que acudeixen diàriament a visitar-la. Entre elles, el President de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, que ha reiterat la capitalitat de Cocentaina.

Altre dels factors que els vora 800 expositors que mostren els seus productes a la Fira de Tots Sants de Cocentaina estan notant en aquesta edició és un augment de les vendes als seus aparadors. Tot després d’una època en la que la crisi econòmica feia que les vendes in situ a la Fira foren més bé escasses. Tot dins d’un esdeveniment en el que és fonamental la col·laboració entre les diferents administracions, i de fet, el Consistori contestà ha reivindicat davant Diputació una major col·laboració econòmica per a abastir com cal el major esdeveniment comercial de tota la província d’Alacant.

La Fira de Tots Sants afronta les dos darreres jornades esperant bon temps per a rebre centenars de milers de visitants al llarg del cap de setmana.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X