Una Fira de rècord rep 175.000 persones el dia de Tots Sants i els expositors milloren les vendes

La present edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina va camí de polvoritzar els anteriors registres d’assistents i vendes. L’any passat es va superar el mig milió de visitants, i enguany, només en la jornada inaugural, 175.000 persones van omplir la capital del Comtat. A més, les vendes, segons afirmen els comerciants, registren millors sensacions que en anys anteriors.


La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha creuat en aquesta jornada de divendres el seu equador en una edició, la 671, que és la més llarga que es recorda a la vila comtal. Ja en l’edició de 2016, la Fira contestana va superar el mig milió de visitants, superant qualsevol edició anterior i marcant el camí cap al que deu apuntar el que suposa l’esdeveniment comercial més gran del País Valencià. Les jornades de dijous i la de hui de divendres han sigut més tranquil·les del que va ser la jornada inaugural, però a la Fira encara li queda tot el cap de setmana per a comerciar.

Només en el Dia de Tots Sants, en el que ha sigut inaugurada la present edició, la Fira va rebre la increïble quantitat de 175.000 visitants, segons xifres que baralla l’Ajuntament de Cocentaina. Eixa quantitat, que multiplica quasi per 15 la població de la capital del Comtat, s’ha vist reduïda durant les dos següents jornades, cosa que no ha impedit que la Fira reba tot tipus d’elogis per part de les personalitats que acudeixen diàriament a visitar-la. Entre elles, el President de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, que ha reiterat la capitalitat de Cocentaina.

Altre dels factors que els vora 800 expositors que mostren els seus productes a la Fira de Tots Sants de Cocentaina estan notant en aquesta edició és un augment de les vendes als seus aparadors. Tot després d’una època en la que la crisi econòmica feia que les vendes in situ a la Fira foren més bé escasses. Tot dins d’un esdeveniment en el que és fonamental la col·laboració entre les diferents administracions, i de fet, el Consistori contestà ha reivindicat davant Diputació una major col·laboració econòmica per a abastir com cal el major esdeveniment comercial de tota la província d’Alacant.

La Fira de Tots Sants afronta les dos darreres jornades esperant bon temps per a rebre centenars de milers de visitants al llarg del cap de setmana.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X