Puig lluitarà pel BIC per a la Fira en 2018 i situa a Cocentaina com a capital durant Tots Sants

La Fira de Tots Sants ja copa l’actualitat a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla després de la seua inauguració a càrrec dels màxims responsables de la Generalitat Valenciana. Entre ells el seu president, que s’ha compromès a fer de la Fira BIC en 2018, fet que milloraria el seu finançament. Puig ha qualificat a Cocentaina com a capital del País Valencià durant les 5 jornades de Fira.


Cocentaina ja es troba immersa en l’edició més llarga que es recorda de la seua Fira de Tots Sants, l’esdeveniment comercial de referència a tot el País Valencià i declarat com a d’Interès Turístic Nacional. Durant les properes 4 jornades a més de la d’ahir dimecres, dia de Tots Sants, la capital del Comtat mostra productes de tot tipus per valor de més de 50 milions d’euros en uns 800 expositors, que avarquen pràcticament tot tipus de vessant comercial, ja siguen productes o serveis. Un multitudinari primer dia ha comptat amb gran presència institucional.

Entre les personalitats destacades que han visitat Cocentaina per a inaugurar la que els contestans qualifiquen com ‘Fira de fires’ es trobava el President de la Generalitat, Ximo Puig, a més del Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent. Tots dos s’han compromès a fer allò que estiga a la seua mà per a aconseguir que el proper any la Fira de Tots Sants compte amb la Declaració de Bé d’Interès Cultural Immaterial, un fet que permetria, a més d’una major repercussió, també incrementar la quantitat de les ajudes que rep l’esdeveniment per a continuar millorant.

La comitiva ha inaugurat de bon matí l’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb una elevada presència de públic, ja des d’inclús abans de ser inaugurada. Tant és així que el propi Puig ha qualificat a la vila comtal com a capital del País Valencià durant una jornada en la que la localitat ha multiplicat exponencialment la seua població. El repte és mantenir l’índex de visitants durant les 4 jornades que resten, a pesar de que ja no són festives a excepció del cap de setmana. El que sí han detectat els comerciants i expositors és un augment en les compres.

La Fira compta per a aquesta nova edició amb zones dedicades a l’oci dels més menuts i a la tecnologia com a aposta de futur per a l’esdeveniment.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X