Puig lluitarà pel BIC per a la Fira en 2018 i situa a Cocentaina com a capital durant Tots Sants

La Fira de Tots Sants ja copa l’actualitat a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla després de la seua inauguració a càrrec dels màxims responsables de la Generalitat Valenciana. Entre ells el seu president, que s’ha compromès a fer de la Fira BIC en 2018, fet que milloraria el seu finançament. Puig ha qualificat a Cocentaina com a capital del País Valencià durant les 5 jornades de Fira.


Cocentaina ja es troba immersa en l’edició més llarga que es recorda de la seua Fira de Tots Sants, l’esdeveniment comercial de referència a tot el País Valencià i declarat com a d’Interès Turístic Nacional. Durant les properes 4 jornades a més de la d’ahir dimecres, dia de Tots Sants, la capital del Comtat mostra productes de tot tipus per valor de més de 50 milions d’euros en uns 800 expositors, que avarquen pràcticament tot tipus de vessant comercial, ja siguen productes o serveis. Un multitudinari primer dia ha comptat amb gran presència institucional.

Entre les personalitats destacades que han visitat Cocentaina per a inaugurar la que els contestans qualifiquen com ‘Fira de fires’ es trobava el President de la Generalitat, Ximo Puig, a més del Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent. Tots dos s’han compromès a fer allò que estiga a la seua mà per a aconseguir que el proper any la Fira de Tots Sants compte amb la Declaració de Bé d’Interès Cultural Immaterial, un fet que permetria, a més d’una major repercussió, també incrementar la quantitat de les ajudes que rep l’esdeveniment per a continuar millorant.

La comitiva ha inaugurat de bon matí l’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb una elevada presència de públic, ja des d’inclús abans de ser inaugurada. Tant és així que el propi Puig ha qualificat a la vila comtal com a capital del País Valencià durant una jornada en la que la localitat ha multiplicat exponencialment la seua població. El repte és mantenir l’índex de visitants durant les 4 jornades que resten, a pesar de que ja no són festives a excepció del cap de setmana. El que sí han detectat els comerciants i expositors és un augment en les compres.

La Fira compta per a aquesta nova edició amb zones dedicades a l’oci dels més menuts i a la tecnologia com a aposta de futur per a l’esdeveniment.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X