Puig lluitarà pel BIC per a la Fira en 2018 i situa a Cocentaina com a capital durant Tots Sants

La Fira de Tots Sants ja copa l’actualitat a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla després de la seua inauguració a càrrec dels màxims responsables de la Generalitat Valenciana. Entre ells el seu president, que s’ha compromès a fer de la Fira BIC en 2018, fet que milloraria el seu finançament. Puig ha qualificat a Cocentaina com a capital del País Valencià durant les 5 jornades de Fira.


Cocentaina ja es troba immersa en l’edició més llarga que es recorda de la seua Fira de Tots Sants, l’esdeveniment comercial de referència a tot el País Valencià i declarat com a d’Interès Turístic Nacional. Durant les properes 4 jornades a més de la d’ahir dimecres, dia de Tots Sants, la capital del Comtat mostra productes de tot tipus per valor de més de 50 milions d’euros en uns 800 expositors, que avarquen pràcticament tot tipus de vessant comercial, ja siguen productes o serveis. Un multitudinari primer dia ha comptat amb gran presència institucional.

Entre les personalitats destacades que han visitat Cocentaina per a inaugurar la que els contestans qualifiquen com ‘Fira de fires’ es trobava el President de la Generalitat, Ximo Puig, a més del Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent. Tots dos s’han compromès a fer allò que estiga a la seua mà per a aconseguir que el proper any la Fira de Tots Sants compte amb la Declaració de Bé d’Interès Cultural Immaterial, un fet que permetria, a més d’una major repercussió, també incrementar la quantitat de les ajudes que rep l’esdeveniment per a continuar millorant.

La comitiva ha inaugurat de bon matí l’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb una elevada presència de públic, ja des d’inclús abans de ser inaugurada. Tant és així que el propi Puig ha qualificat a la vila comtal com a capital del País Valencià durant una jornada en la que la localitat ha multiplicat exponencialment la seua població. El repte és mantenir l’índex de visitants durant les 4 jornades que resten, a pesar de que ja no són festives a excepció del cap de setmana. El que sí han detectat els comerciants i expositors és un augment en les compres.

La Fira compta per a aquesta nova edició amb zones dedicades a l’oci dels més menuts i a la tecnologia com a aposta de futur per a l’esdeveniment.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X