La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.


L’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja ha sigut oficialment presentada després de que l’organització i representants de les forces de seguretat i cossos d’emergència avaluaren les necessitats en aquesta matèria. Es tracta de l’esdeveniment comercial més gran que es celebra a tot el País Valencià, amb una afluència de públic que supera el mig milió de persones. I tot en una fira que en aquest 2017 serà la més llarga que es recorda, al avarcar des de l’1 de novembre fins el 5, pel que les xifres de visitants poden ser encara majors.

Aquest passat cap de setmana ha sigut presentat, com és tradició, el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a la present edició que serà, a banda de la més llarga dels darrers temps, també la més extensa. Tot gràcies a l’ampliació de l’espai expositiu per l’Avinguda País Valencià i a la major presència d’espais relacionats amb les noves tecnologies i la gastronomia, que sumen vora 10.000 m2 més de superfície. En total seran quasi 136.000 m2 de Fira de Tots Sants que donaran cabuda a 750 expositors, xifra que suposa un ple absolut.

L’acte de descobriment del cartell, que en aquesta edició ha estat a càrrec de Rubén Lucas, ha omplert els exteriors del Centre Cultural El Teular contestà. El motiu principal del cartell és el cavall sobre la roda de tractor que conforma la imatge de la fira, així com una nòria. En l’acte també ha participat Juan José Tortajada, president dels Col·legis d’Advocats Valencians i contestà, que serà l’encarregat d’inaugurar la fira el proper dia de Tots Sants amb la lectura del Privilegi.

L’acte ha comptat amb balls per a fer-lo més amè, i llança als contestans cap a la seua festivitat més coneguda.

Comparteix-ho a:
Noticies
El Consorci de Residus activa un ecoparc mòbil que bonificarà als ciutadans que més reciclen
18 - 05 - 2018

El Consorci de Residus Zona 7-A2, que avarca la majoria de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, ha llançat una iniciativa a cavall entre la conscienciació i l’ecologia. Es tracta d’un ecoparc mòbil que recorrerà les 37 poblacions del consorci possibilitant el reciclatge de més de 40 materials, i que bonificarà, bé metàl·licament o bé amb descomptes en taxes, a aquelles persones que més reciclen.

llegir més +
El Pla Antidespoblament porta 76 brigadistes a les comarques per a fixar la població i evitar focs
18 - 05 - 2018

El Pla Antidespoblament de la Generalitat Valenciana per a zones rurals ha permès la contractació de 76 persones que integraran les brigades rurals de prevenció. Cossos que arriben a 15 localitats de la muntanya alacantina amb una doble finalitat: prevenir incendis forestals, i fixar la població a aquestes àrees aportant nous veïns.

llegir més +
L’Ajuntament d’Alcoi tractarà de recuperar la propietat de l’antic edifici dels Jutjats d’Al-Azrac
17 - 05 - 2018

La ciutat d’Alcoi vol recuperar la titularitat de l’antic Palau dels Jutjats de la Plaça Al-Azrac, una vegada el servei ja es presta a les noves instal·lacions de la Plaça Mare de Déu. L’edifici no ha entrat en la permuta amb que Generalitat ha pagat la inversió municipal en els nous jutjats, però l’Ajuntament alcoià no està disposat a oferir cap contraprestació després d’haver cedit l’edifici d’Al-Azrac durant més de 4 dècades a la Conselleria de Justícia.

llegir més +
Generalitat s’alinea amb l’Ajuntament d’Alcoi i no recorrerà la sentència que atura Alcoinnova
16 - 05 - 2018

La Conselleria d’Habitatge ha decidit no recórrer la sentència que anul·la el projecte per a instal·lar indústria a la zona de La Canal, que linda amb el parc natural de la Font Roja. L’ens autonòmic assoleix així la tesi de l’Ajuntament d’Alcoi i els ecologistes de la ciutat davant la contundent sentència del TSJCV que atura Alcoinnova, al temps que insta a l’empresa a buscar ubicacions alternatives amb el nou PGOU alcoià.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X