La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.


L’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja ha sigut oficialment presentada després de que l’organització i representants de les forces de seguretat i cossos d’emergència avaluaren les necessitats en aquesta matèria. Es tracta de l’esdeveniment comercial més gran que es celebra a tot el País Valencià, amb una afluència de públic que supera el mig milió de persones. I tot en una fira que en aquest 2017 serà la més llarga que es recorda, al avarcar des de l’1 de novembre fins el 5, pel que les xifres de visitants poden ser encara majors.

Aquest passat cap de setmana ha sigut presentat, com és tradició, el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a la present edició que serà, a banda de la més llarga dels darrers temps, també la més extensa. Tot gràcies a l’ampliació de l’espai expositiu per l’Avinguda País Valencià i a la major presència d’espais relacionats amb les noves tecnologies i la gastronomia, que sumen vora 10.000 m2 més de superfície. En total seran quasi 136.000 m2 de Fira de Tots Sants que donaran cabuda a 750 expositors, xifra que suposa un ple absolut.

L’acte de descobriment del cartell, que en aquesta edició ha estat a càrrec de Rubén Lucas, ha omplert els exteriors del Centre Cultural El Teular contestà. El motiu principal del cartell és el cavall sobre la roda de tractor que conforma la imatge de la fira, així com una nòria. En l’acte també ha participat Juan José Tortajada, president dels Col·legis d’Advocats Valencians i contestà, que serà l’encarregat d’inaugurar la fira el proper dia de Tots Sants amb la lectura del Privilegi.

L’acte ha comptat amb balls per a fer-lo més amè, i llança als contestans cap a la seua festivitat més coneguda.

Comparteix-ho a:
Noticies
La Dependent, forçada a abandonar la gestió del Teatre Principal d’Alcoi, no descarta presentar-se al concurs
22 - 02 - 2018

L’eixida de la companya teatral La Dependent de la gestió del Teatre Principal de la ciutat d'Alcoi degut a la nova Llei de Contractes ha buidat de contingut la infraestructura cultural, que ara gestionarà l’Ajuntament. Ni l’escola municipal de teatre ni les representacions del Tirisiti perillen, però si els treballs de les tres persones contractades per la companyia, que interpreta la seua última obra aquest cap de setmana.

llegir més +
El Senat aprova donar suport a la Cavalcada d’Alcoi per a ser Patrimoni de la Humanitat
21 - 02 - 2018

El Senat ha aprovat per unanimitat demanar al govern central el seu suport per a que la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi siga declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat. Ara és l’Ajuntament de la ciutat dels ponts el que ha de tancar l’expedient per a remetre-lo a la Generalitat, que farà allò propi amb el govern abans de que l’expedient, si tot va bé, arribe a la Unesco, que decidirà si l’aprova.

llegir més +
Diputació executa treballs del Pla d’Obres i Serveis a Muro per valor de vora 450.000 euros
21 - 02 - 2018

La Diputació Provincial d’Alacant va a executar treballs a Muro per valor d’uns 450.000 euros, dels quals en finança aproximadament el 80%. La resta de la inversió, que afecta a 5 carrers de la localitat que van a ser completament reformats, l’escometrà el propi Consistori murer, dins d’unes obres que finalitzaran en 5 mesos i que han resultat per davall del preu previst al plec. Les executarà una empresa local.

llegir més +
La xylella arriba ja a 6 parcel·les del Comtat mentre el foc crema un 95% menys de serra
20 - 02 - 2018

Generalitat ha detectat el sisè brot de xylella fastidiosa a la comarca del Comtat, pel que s’ha activat de nou el protocol d’actuació. Una notícia que arriba al mateix temps que altra positiva, com és la reducció del 95% en la superfície cremada a les comarques en 2017, tot i l’augment d’actuacions dels Bombers, xifrat en el 28% respecte a l’any anterior.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X