Onil trau al carrer tota la seua oferta turística, gastronòmica i cultural amb 4 dies de mostra

Onil es mostra, la fira que barreja tots els atractius d’aquesta localitat de la Foia, ha tancat portes en la seua segona edició, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre. Durant 4 jornades, els colivencs han mostrat a veïns i visitants tots els seus atractius en totes les vessants, des del turisme a la gastronomia, passant pel comerç, la cultura o l’art.


La potencialitat de les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en quant a atractius està fora de tot dubte. La immensa majoria de les localitats de la zona tenen una dilatada història que les fa potencialment atractives en el turisme, però també gaudeixen d’una cuina amb receptes pròpies i d’una gran varietat de tradicions i manifestacions culturals. Però tots aquests atractius solen donar-se per separat als nuclis de les comarques, fet pel que Onil ha celebrat una mostra que aglutina tots els atractius de la localitat.

Durant 4 jornades, els colivencs han vist transformat el centre de la població, en torn al Palau del Marquès de Dos Aigües, en una espècie de vila medieval. Tant dins de la fortalesa com fora s’han instal·lat els diferents comerços locals, així com un escenari per a les actuacions musicals que s’han desenvolupat, un àrea gastronòmica i exhibicions i expositors dels diferents col·lectius de la població. A banda, els principals recursos turístics de la vila de les nines també han celebrat jornades de portes obertes per a que colivencs i visitants coneguin més a fons els seus atractius.

El desenvolupament d’aquesta segona edició ha evolucionat respecte a la primera amb una major organització i presència als carrers dels principals col·lectius de la localitat, incloent la cultura i l’art. Es tracta d’una mostra multidisciplinar amb la que posar en valor i divulgar el potencial d’una localitat que vol fer del turisme altre dels seus motors econòmics. És per això pel que tant Ajuntament com els diferents ens implicats volen donar-li continuïtat a la iniciativa en els anys vinents.

L’organització ha posat especial interès en oferir una possibilitat d’oci per a tota la família en aquesta iniciativa que rep el nom d’Onil es Mostra.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X