Onil trau al carrer tota la seua oferta turística, gastronòmica i cultural amb 4 dies de mostra

Onil es mostra, la fira que barreja tots els atractius d’aquesta localitat de la Foia, ha tancat portes en la seua segona edició, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre. Durant 4 jornades, els colivencs han mostrat a veïns i visitants tots els seus atractius en totes les vessants, des del turisme a la gastronomia, passant pel comerç, la cultura o l’art.


La potencialitat de les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en quant a atractius està fora de tot dubte. La immensa majoria de les localitats de la zona tenen una dilatada història que les fa potencialment atractives en el turisme, però també gaudeixen d’una cuina amb receptes pròpies i d’una gran varietat de tradicions i manifestacions culturals. Però tots aquests atractius solen donar-se per separat als nuclis de les comarques, fet pel que Onil ha celebrat una mostra que aglutina tots els atractius de la localitat.

Durant 4 jornades, els colivencs han vist transformat el centre de la població, en torn al Palau del Marquès de Dos Aigües, en una espècie de vila medieval. Tant dins de la fortalesa com fora s’han instal·lat els diferents comerços locals, així com un escenari per a les actuacions musicals que s’han desenvolupat, un àrea gastronòmica i exhibicions i expositors dels diferents col·lectius de la població. A banda, els principals recursos turístics de la vila de les nines també han celebrat jornades de portes obertes per a que colivencs i visitants coneguin més a fons els seus atractius.

El desenvolupament d’aquesta segona edició ha evolucionat respecte a la primera amb una major organització i presència als carrers dels principals col·lectius de la localitat, incloent la cultura i l’art. Es tracta d’una mostra multidisciplinar amb la que posar en valor i divulgar el potencial d’una localitat que vol fer del turisme altre dels seus motors econòmics. És per això pel que tant Ajuntament com els diferents ens implicats volen donar-li continuïtat a la iniciativa en els anys vinents.

L’organització ha posat especial interès en oferir una possibilitat d’oci per a tota la família en aquesta iniciativa que rep el nom d’Onil es Mostra.

Comparteix-ho a:
Noticies
La Dependent, forçada a abandonar la gestió del Teatre Principal d’Alcoi, no descarta presentar-se al concurs
22 - 02 - 2018

L’eixida de la companya teatral La Dependent de la gestió del Teatre Principal de la ciutat d'Alcoi degut a la nova Llei de Contractes ha buidat de contingut la infraestructura cultural, que ara gestionarà l’Ajuntament. Ni l’escola municipal de teatre ni les representacions del Tirisiti perillen, però si els treballs de les tres persones contractades per la companyia, que interpreta la seua última obra aquest cap de setmana.

llegir més +
El Senat aprova donar suport a la Cavalcada d’Alcoi per a ser Patrimoni de la Humanitat
21 - 02 - 2018

El Senat ha aprovat per unanimitat demanar al govern central el seu suport per a que la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi siga declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat. Ara és l’Ajuntament de la ciutat dels ponts el que ha de tancar l’expedient per a remetre-lo a la Generalitat, que farà allò propi amb el govern abans de que l’expedient, si tot va bé, arribe a la Unesco, que decidirà si l’aprova.

llegir més +
Diputació executa treballs del Pla d’Obres i Serveis a Muro per valor de vora 450.000 euros
21 - 02 - 2018

La Diputació Provincial d’Alacant va a executar treballs a Muro per valor d’uns 450.000 euros, dels quals en finança aproximadament el 80%. La resta de la inversió, que afecta a 5 carrers de la localitat que van a ser completament reformats, l’escometrà el propi Consistori murer, dins d’unes obres que finalitzaran en 5 mesos i que han resultat per davall del preu previst al plec. Les executarà una empresa local.

llegir més +
La xylella arriba ja a 6 parcel·les del Comtat mentre el foc crema un 95% menys de serra
20 - 02 - 2018

Generalitat ha detectat el sisè brot de xylella fastidiosa a la comarca del Comtat, pel que s’ha activat de nou el protocol d’actuació. Una notícia que arriba al mateix temps que altra positiva, com és la reducció del 95% en la superfície cremada a les comarques en 2017, tot i l’augment d’actuacions dels Bombers, xifrat en el 28% respecte a l’any anterior.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X