Onil trau al carrer tota la seua oferta turística, gastronòmica i cultural amb 4 dies de mostra

Onil es mostra, la fira que barreja tots els atractius d’aquesta localitat de la Foia, ha tancat portes en la seua segona edició, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre. Durant 4 jornades, els colivencs han mostrat a veïns i visitants tots els seus atractius en totes les vessants, des del turisme a la gastronomia, passant pel comerç, la cultura o l’art.


La potencialitat de les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en quant a atractius està fora de tot dubte. La immensa majoria de les localitats de la zona tenen una dilatada història que les fa potencialment atractives en el turisme, però també gaudeixen d’una cuina amb receptes pròpies i d’una gran varietat de tradicions i manifestacions culturals. Però tots aquests atractius solen donar-se per separat als nuclis de les comarques, fet pel que Onil ha celebrat una mostra que aglutina tots els atractius de la localitat.

Durant 4 jornades, els colivencs han vist transformat el centre de la població, en torn al Palau del Marquès de Dos Aigües, en una espècie de vila medieval. Tant dins de la fortalesa com fora s’han instal·lat els diferents comerços locals, així com un escenari per a les actuacions musicals que s’han desenvolupat, un àrea gastronòmica i exhibicions i expositors dels diferents col·lectius de la població. A banda, els principals recursos turístics de la vila de les nines també han celebrat jornades de portes obertes per a que colivencs i visitants coneguin més a fons els seus atractius.

El desenvolupament d’aquesta segona edició ha evolucionat respecte a la primera amb una major organització i presència als carrers dels principals col·lectius de la localitat, incloent la cultura i l’art. Es tracta d’una mostra multidisciplinar amb la que posar en valor i divulgar el potencial d’una localitat que vol fer del turisme altre dels seus motors econòmics. És per això pel que tant Ajuntament com els diferents ens implicats volen donar-li continuïtat a la iniciativa en els anys vinents.

L’organització ha posat especial interès en oferir una possibilitat d’oci per a tota la família en aquesta iniciativa que rep el nom d’Onil es Mostra.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X