Gorga entra a formar part de la Mancomunitat

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat veurà augmentada la quantitat de poblacions que la composen fins arribar a la dotzena amb la inclusió de Gorga. Es tracta d’una proposta que l’Ajuntament de la població del Comtat ja va llançar, però que va ser aprovada per l’ens supracomarcal en el plenari del passat 2 d’octubre. L’adhesió de Gorga a la MAC, a més d’augmentar la influència de l’ens a les comarques interiors de la província d’Alacant, també facilitarà més pressupost amb el que dur endavant diferents iniciatives. Els objectius fundacionals de la MAC són oferir millores en la prestació de serveis, tot i que els més costosos per a les poblacions de menor tamany encara no han arribat a aplicar-se. El que sí s’ha dinamitzat és la cultura. Gorga encara no forma part de la MAC, però ho farà en el seu proper plenari, on els representants de la localitat prendran possessió dels seus càrrecs dins de l’ens.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X