Les brigades forestals reclamen millors condicions a les instal·lacions del Parc de la Font Roja

Les Corts Valencianes instaran al govern valencià a millorar les condicions en que les brigades forestals presten els seus serveis en els voltants del parc natural de la Font Roja. A dia de hui, la seu d’aquest cos d’emergències es troba en meitat de la pujada al parc, però amb les actuals instal·lacions no és possible ni que els agents facen nit al parc, ni tampoc que la resposta siga immediata, al ubicar-se el punt de trobada dels efectius a 5 kilòmetres de les instal·lacions. La proposta fet per la diputada alcoiana de Ciutadans Rosa García tracta de retallar els temps de resposta en una de les zones naturals més sensibles de tot el País Valencià. Un nou parc més ampliat i millor comunicat podria també albergar més brigades forestals, ja que una única brigada tracta, amb dificultats, de reparar els danys dels temporals del passat hivern també al parc natural de la Serra Mariola. No obstant, són efectius insuficients

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X