Ibi anima a reciclar amb la campanya Recicla els teus aparells

Els elements tecnològics, pel moment, tenen components que suposen un risc per al medi ambient degut a la seua elevada toxicitat. Molts d’ells estan composats per circuits integrats per materials contaminants, i per bateries que ho són més encara. És per això pel que Ibi participa per segon any en la campanya ‘Recicla els teus aparells’, que llancen les majors plataformes de reciclatge a nivell autonòmic en localitats d’entre 20.000 i 50.000 habitants. L’objectiu no és altre que conscienciar a la població de la necessitat d’impedir que aquests elements, molts dels quals estan abandonats als calaixos o als trasters de qualsevol llar, acaben contaminant l’entorn natural. Ràdios, televisors, ordinadors antics o telèfons mòbils són alguns dels elements a reciclar dins d’una campanya que pretén superar les 3 tones d’aparells arreplegats a Ibi amb aquesta iniciativa l’any passat. Els participants han rebut un detall per reciclar.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X