Els pressupostos participatius a Alcoi arriben als escolars

La setmana passada, l’Ajuntament d’Alcoi presentava els pressupostos participatius per al proper 2018 dotats amb 400.000 euros. Però els veïns adults de la ciutat dels ponts no van a ser els únics que es beneficien d’aquesta iniciativa de participació ciutadana, sinó que la democràcia participativa arribarà als centres escolars de la ciutat. Serà al llarg de dos xerrades per col·legi que tindran lloc al llarg dels mesos d’octubre i novembre als centres escolars alcoians, i en les que participaran, i decidiran, els alumnes de sisè de Primària. Fins a 20.000 euros ha destinat el Consistori per a activitats esportives, d’oci, mediambientals o culturals, que seran elegides pels propis escolars en assemblea el proper 13 de novembre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és imbuir l’esperit de la participació ciutadana els veïns més joves de la ciutat, a més de programar activitats específiques per aquest col·lectiu que hauran sigut elegides per ells mateixos.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X