Onil convoca la II edició de la iniciativa Onil es Mostra

 Onil convoca la II edició de la iniciativa ‘Onil es mostra’, una activitat que trau al carrer totes les possibilitats que té la població per a gaudir de la seus cultura, tradicions, història, gastronomia, patrimoni i comerç. L’esdeveniment avarca bona part del centre de la població, dividit en diferents àrees, cadascuna dedicada a una de les vessants de la fira. Les activitats es celebren entre el 6 i el 9 d’octubre i comprenen un fum de possibilitats pensades per a que tota la família puga gaudir. Així, esta programades iniciatives per a gaudir del turisme amb excursions pel casc urbà i els seus voltants, la ruta gastronòmica Tapatatxan, un mercat de productes artesanals, esports i jocs per als més menuts, concerts, tallers d’art i activitats de les associacions locals.
Onil es mostra tracta de consolidar-se per a suposar un esdeveniment de referència a les comarques coincidint amb el 9 d’Octubre.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X