El sector turístic busca a Alcoi mètodes que posen en valor les destinacions turístiques d’interior

Els agents turístics de l’interior valencià analitzen hui a Alcoi les principals capacitats que tenen per a fer del turisme un sector potent a zones allunyades de la costa. Així, s’han analitzat els principals mètodes de promoció per a aquestes destinacions, sustentats per elements com patrimoni, cultura, tradicions o gastronomia.


El País Valencià és una de les regions espanyoles que més càrrega té al seu Producte Interior Brut per al sector serveis. Els principals atractius turístics de la zona s’han centrat tradicionalment en les destinacions costaneres, degut al gran nivell d’atractiu que registren les centenars de platges que existeixen al litoral valencià. Però, des de fa uns anys, el sector turístic ha pres consciència de que no només el sol i la platja suposen atractius en potència al País Valencià, sinó que a l’interior existeixen elements capaços de cridar l’atenció de milers de visitants.

Bona part d’aquests elements turístics estan hui damunt la taula de la Jornada de Turisme Interior que està celebrant-se al llarg de tot el dia a l’Àgora d’Alcoi. Els principals actors del sector turístic han analitzat els mètodes per a dinamitzar les localitzacions turístiques de l’interior com a destinació turística que complemente la tradicional oferta valenciana de sol i platja. La millora de les estructures turístiques d’interior i la presentació de la seua oferta, així com l’anàlisi de les millors formes de posar-lo a la vista del públic han centrat el debat.

Les destinacions turístiques d’interior tenen potencialitats turístiques que van més enllà de l’atractiu quasi estrictament d’oci i comercial que existeix a les destinacions tradicionals del turisme al País Valencià. La cultura, el patrimoni, les tradicions i la gastronomia són algunes de les principals potencialitats de les destinacions d’interior que hui es tracten d’optimitzar per a fer del turisme, a més de la indústria, un dels sectors econòmicament més potents de les comarques interiors valencianes, incloses l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Representants de tots els sectors relacionats amb el turisme de les zones interiors valencianes s’han donat cita a l’Àgora durant tot aquest dimecres, incloent representants del govern regional.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X