El sector turístic busca a Alcoi mètodes que posen en valor les destinacions turístiques d’interior

Els agents turístics de l’interior valencià analitzen hui a Alcoi les principals capacitats que tenen per a fer del turisme un sector potent a zones allunyades de la costa. Així, s’han analitzat els principals mètodes de promoció per a aquestes destinacions, sustentats per elements com patrimoni, cultura, tradicions o gastronomia.


El País Valencià és una de les regions espanyoles que més càrrega té al seu Producte Interior Brut per al sector serveis. Els principals atractius turístics de la zona s’han centrat tradicionalment en les destinacions costaneres, degut al gran nivell d’atractiu que registren les centenars de platges que existeixen al litoral valencià. Però, des de fa uns anys, el sector turístic ha pres consciència de que no només el sol i la platja suposen atractius en potència al País Valencià, sinó que a l’interior existeixen elements capaços de cridar l’atenció de milers de visitants.

Bona part d’aquests elements turístics estan hui damunt la taula de la Jornada de Turisme Interior que està celebrant-se al llarg de tot el dia a l’Àgora d’Alcoi. Els principals actors del sector turístic han analitzat els mètodes per a dinamitzar les localitzacions turístiques de l’interior com a destinació turística que complemente la tradicional oferta valenciana de sol i platja. La millora de les estructures turístiques d’interior i la presentació de la seua oferta, així com l’anàlisi de les millors formes de posar-lo a la vista del públic han centrat el debat.

Les destinacions turístiques d’interior tenen potencialitats turístiques que van més enllà de l’atractiu quasi estrictament d’oci i comercial que existeix a les destinacions tradicionals del turisme al País Valencià. La cultura, el patrimoni, les tradicions i la gastronomia són algunes de les principals potencialitats de les destinacions d’interior que hui es tracten d’optimitzar per a fer del turisme, a més de la indústria, un dels sectors econòmicament més potents de les comarques interiors valencianes, incloses l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Representants de tots els sectors relacionats amb el turisme de les zones interiors valencianes s’han donat cita a l’Àgora durant tot aquest dimecres, incloent representants del govern regional.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X