El sector turístic busca a Alcoi mètodes que posen en valor les destinacions turístiques d’interior

Els agents turístics de l’interior valencià analitzen hui a Alcoi les principals capacitats que tenen per a fer del turisme un sector potent a zones allunyades de la costa. Així, s’han analitzat els principals mètodes de promoció per a aquestes destinacions, sustentats per elements com patrimoni, cultura, tradicions o gastronomia.


El País Valencià és una de les regions espanyoles que més càrrega té al seu Producte Interior Brut per al sector serveis. Els principals atractius turístics de la zona s’han centrat tradicionalment en les destinacions costaneres, degut al gran nivell d’atractiu que registren les centenars de platges que existeixen al litoral valencià. Però, des de fa uns anys, el sector turístic ha pres consciència de que no només el sol i la platja suposen atractius en potència al País Valencià, sinó que a l’interior existeixen elements capaços de cridar l’atenció de milers de visitants.

Bona part d’aquests elements turístics estan hui damunt la taula de la Jornada de Turisme Interior que està celebrant-se al llarg de tot el dia a l’Àgora d’Alcoi. Els principals actors del sector turístic han analitzat els mètodes per a dinamitzar les localitzacions turístiques de l’interior com a destinació turística que complemente la tradicional oferta valenciana de sol i platja. La millora de les estructures turístiques d’interior i la presentació de la seua oferta, així com l’anàlisi de les millors formes de posar-lo a la vista del públic han centrat el debat.

Les destinacions turístiques d’interior tenen potencialitats turístiques que van més enllà de l’atractiu quasi estrictament d’oci i comercial que existeix a les destinacions tradicionals del turisme al País Valencià. La cultura, el patrimoni, les tradicions i la gastronomia són algunes de les principals potencialitats de les destinacions d’interior que hui es tracten d’optimitzar per a fer del turisme, a més de la indústria, un dels sectors econòmicament més potents de les comarques interiors valencianes, incloses l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Representants de tots els sectors relacionats amb el turisme de les zones interiors valencianes s’han donat cita a l’Àgora durant tot aquest dimecres, incloent representants del govern regional.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X