Ibi participa a la tercera trobada internacional del projecte From Peer to Peer a Bélgica

Ibi ha fet de l’educació i de la millora dels aspectes relacionats amb ella un dels pilars de la seua acció formativa al llarg dels darrers anys. Una realitat que ha facilitat que la vila joguetera forme part de diferents ens de caire nacional i internacional en els que es debat al voltant de la millora de diferents paràmetres educatius. Una d’aquestes iniciatives és el programa Erasmus Plus From Peer to Peer, que ha celebrat una nova reunió de treball, la segon després de la de Budapest, a Lovaina, Bèlgica. En el centre de debat el tema de l’acaçament escolar, pel tractament del qual Ibi ha rebut inclús premis nacionals, sent considerats així un dels pilars del programa europeu. L’encontre a terres belgues precisament ha tracta de com definir mètodes que ajuden als integrants del sector educatiu a identificar i prevenir aquest tipus de casos als centres educatius. La propera reunió tindrà lloc a la capital grega, Atenes.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X