Bivia la Biblioteca Virtual de Alcoy recibe en cuatro mes mas de 150.000 visitas

  

Fa 4 mesos que la ciutat d’Alcoi va llançar una aplicació informàtica per a posar a disposició de tothom la possibilitat d’accedir al nombrós arxiu documental que atresora la ciutat. Sota les sigles Bivia, Biblioteca Virtual d’Alcoi, la web de l’arxiu alcoià ha multiplicat exponencialment el nombre de visites i consultes en referència a l’any anterior. La xifra habitual de visitants al portal web de la biblioteca tradicional alcoiana s’ubicava en l’entorn de les 20.000 a l’any. Per a constatar l’èxit de la nova web només cal atendre al fet de que, en només 4 mesos des de la seua posada en marxa, Bivia ha rebut 150.000 visites, vora 8 voltes més que amb l’anterior model en tot un any. Per als responsables del servei, es tracta de tota una revolució per als usuaris, que poden accedir a la web des de qualsevol lloc del món. Bivia conté actualment el voltant de 50.000 referències relatives a la ciutat d’Alcoi, on destaca tota la seua premsa documentada.

 

 

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X