El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.


El C.D. Alcoyano és un dels clubs de referència al grup III de la 2ª Divisió B del futbol espanyol. Es tracta d’un club consolidat a la categoria, i eixe és un dels factors que fan que tant la seua afició com la pròpia directiva siguen exigents en quant a la fixació d’objectius cada nova campanya. La darrera temporada, els del Collao van entrar en zona de playoff i van lluitar per l’ascens, el mínim que vol l’aficionat blanc i blau. Esta temporada, amb idèntiques aspiracions, els resultats són prou diferents, fins al punt de fer perdre la fe al cos directiu.

Com sòl ser habitual quan els resultats no afavoreixen a un equip, és l’entrenador qui acaba sent el cap de turc, cosa que ha ocorregut amb el ja ex entrenador alcoianista, Toni Aparicio. Amb només 5 jornades disputades, el tècnic d’Enguera ha perdut la confiança de la directiva, però sobre tot dels jugadors, que ja porten jornades manifestant en roda de premsa que no entenen els conceptes de joc d’Aparicio. José Galiana és des de hui el nou tècnic alcoianista, un club al que pensa retornar al lloc on mereix, començant per fer El Collao, de nou, una fortalesa.

L’objectiu del nou tècnic blanc i blau és tornar a fer de l’Alcoyano un equip competitiu capaç de disputar el triomf en cada partit a qualsevol equip de la categoria, on aquesta temporada ha augmentat el nivell amb els descensos d’Elx i Mallorca des de 2ª Divisió. La proposta de Galiana no és resultadista, com va anunciar en la seua presentació el seu antecessor, sinó que vol dominar el joc amb bon tracte al baló. Signa fins a final de la present temporada, però les dos parts estan d’acord en que podria continuar en funció dels resultats.

El nou entrenador alcoianista coneix de sobra la categoria, on ha entrenat a Eldense i Lorca, i s’estrena en proper diumenge en la visita de l’Alcoyano a Formentera.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X