El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.


El C.D. Alcoyano és un dels clubs de referència al grup III de la 2ª Divisió B del futbol espanyol. Es tracta d’un club consolidat a la categoria, i eixe és un dels factors que fan que tant la seua afició com la pròpia directiva siguen exigents en quant a la fixació d’objectius cada nova campanya. La darrera temporada, els del Collao van entrar en zona de playoff i van lluitar per l’ascens, el mínim que vol l’aficionat blanc i blau. Esta temporada, amb idèntiques aspiracions, els resultats són prou diferents, fins al punt de fer perdre la fe al cos directiu.

Com sòl ser habitual quan els resultats no afavoreixen a un equip, és l’entrenador qui acaba sent el cap de turc, cosa que ha ocorregut amb el ja ex entrenador alcoianista, Toni Aparicio. Amb només 5 jornades disputades, el tècnic d’Enguera ha perdut la confiança de la directiva, però sobre tot dels jugadors, que ja porten jornades manifestant en roda de premsa que no entenen els conceptes de joc d’Aparicio. José Galiana és des de hui el nou tècnic alcoianista, un club al que pensa retornar al lloc on mereix, començant per fer El Collao, de nou, una fortalesa.

L’objectiu del nou tècnic blanc i blau és tornar a fer de l’Alcoyano un equip competitiu capaç de disputar el triomf en cada partit a qualsevol equip de la categoria, on aquesta temporada ha augmentat el nivell amb els descensos d’Elx i Mallorca des de 2ª Divisió. La proposta de Galiana no és resultadista, com va anunciar en la seua presentació el seu antecessor, sinó que vol dominar el joc amb bon tracte al baló. Signa fins a final de la present temporada, però les dos parts estan d’acord en que podria continuar en funció dels resultats.

El nou entrenador alcoianista coneix de sobra la categoria, on ha entrenat a Eldense i Lorca, i s’estrena en proper diumenge en la visita de l’Alcoyano a Formentera.

Comparteix-ho a:
Noticies
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés al front del PSPV alcoià
15 - 03 - 2018

El portaveu del govern municipal d’Alcoi i Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, és a hores d’ara l’únic candidat a succeir a Toni Francés com a Secretari General dels socialistes alcoians després de la renúncia de l’Alcalde a presentar candidatura. Martínez es marca com a objectiu governar la ciutat, tot i encara es desconeix qui serà el candidat socialista a l’Alcaldia, decisió del partit que es prendrà una vegada passat el procés per a elegir Executiva.

llegir més +
Educació accepta la majoria d’obres als centres educatius públics alcoians dins del Pla Edificant
14 - 03 - 2018

Set dels nou centres públics alcoians veuran millorades les seues instal·lacions gràcies a les inversions del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Els principals treballs es centren en els instituts, on l’Ajuntament no ha pogut invertir durant els darrers anys com sí ha fet als col·legis. La idea és accelerar els tràmits, que desenvoluparà l’Ajuntament, per a enllestir-los quant abans amb fons de la Generalitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X