Capitans i abanderades es posen de llarg davant un Teatre Rio ple durant l’Exaltació Festera d’Ibi

Ibi enfila el camí cap a la celebració dels seus Moros i Cristians després d’haver presentat als dos capitans i les 14 abanderades en l’Exaltació Festera duta a terme este cap de setmana. Un Teatre Rio de gom a gom dona idea de les ganes de Festa que viu una població de la que podran seguir tots els actes en directe des del divendres per tvA.


La Festa crida ja a la porta de la localitat d’Ibi, immersa a dia de hui en els preparatius per a gaudir d’una nova edició dels seus Moros i Cristians. La Novena a la patrona, la Mare de Déu dels Desemparats, inicia les activitats que condueixen a la vila joguetera cap als seus dies més especials, i la poden seguir diàriament des de les 20h per tvA. Però els autèntics protagonistes de la festa no són altres que els capitans i abanderades, que personificaran la part més bonica de la Festa en esta edició.

L’acte en el que tots els càrrecs es posen de llarg és l’Exaltació Festera, que ha tingut lloc este passat cap de setmana al Teatre Rio de la població. Centenars de persones han acudit a la presentació oficial dels càrrecs dels festejos ibenses, fins al punt de que hi ha hagut gent que s’ha quedat sense lloc degut a l’elevada expectació. De fet, els Moros i Cristians de 2017 seran els primers des de fa molts anys en que les 14 comparses que integren les Festes tinguen abanderada, cosa que ha fet que l’Exaltació lluisca més si cal.

La Comissió de Festes entrant ja l’any passat està fent un esforç per fer este acte més cridaner, i l’èxit de públic així ho confirma. Un Teatre Rio de gom a gom ha assistit a la proclamació entre els acords de l’agrupació musical Castell Vermell de les 14 abanderades i els dos capitans entre una major càrrega d’efectes audiovisuals i la curiosa aparició per segon any consecutiu de ‘Estebanillo González’, un personatge encarregat de posar la nota divertida a l’acte.

Des del proper dijous Ibi s’endinsa en 3 jornades de Festa repletes d’actes, tant pel dia com per la nit, ja que una de les intencions del món fester ibense és oferir diversió i opcions per a festers i no festers, així com per a ibenses i visitants. I com sempre, els principals actes en directe per tvA.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X