Capitans i abanderades es posen de llarg davant un Teatre Rio ple durant l’Exaltació Festera d’Ibi

Ibi enfila el camí cap a la celebració dels seus Moros i Cristians després d’haver presentat als dos capitans i les 14 abanderades en l’Exaltació Festera duta a terme este cap de setmana. Un Teatre Rio de gom a gom dona idea de les ganes de Festa que viu una població de la que podran seguir tots els actes en directe des del divendres per tvA.


La Festa crida ja a la porta de la localitat d’Ibi, immersa a dia de hui en els preparatius per a gaudir d’una nova edició dels seus Moros i Cristians. La Novena a la patrona, la Mare de Déu dels Desemparats, inicia les activitats que condueixen a la vila joguetera cap als seus dies més especials, i la poden seguir diàriament des de les 20h per tvA. Però els autèntics protagonistes de la festa no són altres que els capitans i abanderades, que personificaran la part més bonica de la Festa en esta edició.

L’acte en el que tots els càrrecs es posen de llarg és l’Exaltació Festera, que ha tingut lloc este passat cap de setmana al Teatre Rio de la població. Centenars de persones han acudit a la presentació oficial dels càrrecs dels festejos ibenses, fins al punt de que hi ha hagut gent que s’ha quedat sense lloc degut a l’elevada expectació. De fet, els Moros i Cristians de 2017 seran els primers des de fa molts anys en que les 14 comparses que integren les Festes tinguen abanderada, cosa que ha fet que l’Exaltació lluisca més si cal.

La Comissió de Festes entrant ja l’any passat està fent un esforç per fer este acte més cridaner, i l’èxit de públic així ho confirma. Un Teatre Rio de gom a gom ha assistit a la proclamació entre els acords de l’agrupació musical Castell Vermell de les 14 abanderades i els dos capitans entre una major càrrega d’efectes audiovisuals i la curiosa aparició per segon any consecutiu de ‘Estebanillo González’, un personatge encarregat de posar la nota divertida a l’acte.

Des del proper dijous Ibi s’endinsa en 3 jornades de Festa repletes d’actes, tant pel dia com per la nit, ja que una de les intencions del món fester ibense és oferir diversió i opcions per a festers i no festers, així com per a ibenses i visitants. I com sempre, els principals actes en directe per tvA.

Comparteix-ho a:
Noticies
Associacions de l’interior reivindiquen un atenció més personalitzada en el Dia Contra l’Alzheimer
22 - 09 - 2017

Aquest 21 de setembre es celebra a tot el món el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, plegat d’activitats i també de reivindicacions per part dels col·lectius que cuiden als qui la pateixen. Es tracta de canviar el punt de vista de la societat per a posar en el centre del tractament a la persona i no a la malaltia, així com de recaptar fons per a millorar l’atenció.

llegir més +
Oltra retarda l’apertura del CMM Alcoi a juliol de 2018 i el pont de Sant Jordi millorarà el drenatge
21 - 09 - 2017

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d'Alcoi no obrirà a final d’any com estava previst, sinó que ho farà a meitat de 2018. El Consell reclama a l’Ajuntament inversions per valor d’uns 89.000 euros per a adaptar l’edifici. Mentre, el pont de Sant Jordi, ja obert al trànsit, patirà modificacions per a evitar que la seua plataforma s’inunde amb les precipitacions, tal i com va ocórrer el passat cap de setmana. Obres aquestes sense cost addicional per al Consistori.

llegir més +
La Policia Local de Muro opera amb els serveis al mínim per a reivindicar pujades salarials
21 - 09 - 2017

La Policia Local de Muro està duent a terme accions per a reivindicar una pujada salarial de 5.000 euros per agent i any. Entre les mesures de pressió està el tancament de perfils en xarxes socials per a entorpir la comunicació amb el cos i el augment del nombre de sancions, lamenta l’Ajuntament. Mentre, els agents mediambientals també han reivindicat que s’equipare el seu treball amb el d’altres cossos.

llegir més +
El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut
21 - 09 - 2017

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X