tvA prepara una programació especial per a les Festes d’Ibi amb difusió per a tot el País Valencià

Ibi s’apropa a les seues Festes de Moros i Cristians, i com sempre tvA divulgarà esta mostra de la cultura i tradicions de la muntanya alacantina a tot el País Valencià de la mà de una xarxa de televisions amigues que faran arribar l’acte central dels festejos a tota la regió. 5 càmeres, 3 periodistes i 15 operadors i tècnics composen el dispositiu d’esta casa, que a més ofereix en directe cada dia la Novena a la patrona ibense i la majoria dels actes dels festejos.


Tal i com esta casa fa cada vegada que alguna de les poblacions que integra les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla viu jornades especials, tvA es prepara per a divulgar una nova mostra de la cultura i tradicions de la zona. Aquest és un dels principals objectius que la televisió de la muntanya alacantina s’ha fixat des de la seua fundació, servint així com a eina per a traslladar a aquestes comarques, i a altres moltes, els principals esdeveniments que tenen lloc a les poblacions de l’interior alacantí.

La passada setmana, l’equip de tvA va estar present en les Festes de Castalla, i des d’este passat dimecres, està fent allò propi amb les d’Ibi. Tot i que la vila joguetera es troba encara en els dies previs als festejos, esta casa ofereix cada dia a partir de les 20h la Novena a la Mare de Déu dels Desemparats en directe. Però el desplegament més ampli que tvA farà als festejos ibenses tindrà lloc el proper divendres 15 de setembre, dia de l’Entrada a la població. L’acte central dels Moros i Cristians serà divulgat, com sempre en directe, per a quasi tot el País Valencià.

L’emissió que esta casa durà a terme estarà dividida en dos connexions: un pel matí, a partir de les 11h, coincidint amb l’Entrada Cristiana; mentre que per la vesprada l’acte es reprèn amb les comparses mores a partir de les 17.30h. La senyal de tvA arribarà a les províncies de València i Castelló gràcies a la senyal de Televisió de Castelló i a 7 Televalència, així com a l’àrea metropolitana d’Elx mitjançant la senyal de TeleElx i a tota la comarca de l’Alacantí gràcies a Alacantí TV. En total, l’audiència potencial de l’Entrada d’Ibi arriba fins als 4 milions de telespectadors.

Per a fer-ho realitat, esta casa realitzarà un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans composat per 5 càmeres d’alta definició, 3 periodistes i uns 15 operadors i tècnics. Tot per a oferir una nova mostra de la cultura i tradicions de l’interior alacantí a tot el País Valencià.

Comparteix-ho a:
Noticies
El Consorci de Residus activa un ecoparc mòbil que bonificarà als ciutadans que més reciclen
18 - 05 - 2018

El Consorci de Residus Zona 7-A2, que avarca la majoria de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, ha llançat una iniciativa a cavall entre la conscienciació i l’ecologia. Es tracta d’un ecoparc mòbil que recorrerà les 37 poblacions del consorci possibilitant el reciclatge de més de 40 materials, i que bonificarà, bé metàl·licament o bé amb descomptes en taxes, a aquelles persones que més reciclen.

llegir més +
El Pla Antidespoblament porta 76 brigadistes a les comarques per a fixar la població i evitar focs
18 - 05 - 2018

El Pla Antidespoblament de la Generalitat Valenciana per a zones rurals ha permès la contractació de 76 persones que integraran les brigades rurals de prevenció. Cossos que arriben a 15 localitats de la muntanya alacantina amb una doble finalitat: prevenir incendis forestals, i fixar la població a aquestes àrees aportant nous veïns.

llegir més +
L’Ajuntament d’Alcoi tractarà de recuperar la propietat de l’antic edifici dels Jutjats d’Al-Azrac
17 - 05 - 2018

La ciutat d’Alcoi vol recuperar la titularitat de l’antic Palau dels Jutjats de la Plaça Al-Azrac, una vegada el servei ja es presta a les noves instal·lacions de la Plaça Mare de Déu. L’edifici no ha entrat en la permuta amb que Generalitat ha pagat la inversió municipal en els nous jutjats, però l’Ajuntament alcoià no està disposat a oferir cap contraprestació després d’haver cedit l’edifici d’Al-Azrac durant més de 4 dècades a la Conselleria de Justícia.

llegir més +
Generalitat s’alinea amb l’Ajuntament d’Alcoi i no recorrerà la sentència que atura Alcoinnova
16 - 05 - 2018

La Conselleria d’Habitatge ha decidit no recórrer la sentència que anul·la el projecte per a instal·lar indústria a la zona de La Canal, que linda amb el parc natural de la Font Roja. L’ens autonòmic assoleix així la tesi de l’Ajuntament d’Alcoi i els ecologistes de la ciutat davant la contundent sentència del TSJCV que atura Alcoinnova, al temps que insta a l’empresa a buscar ubicacions alternatives amb el nou PGOU alcoià.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X