tvA prepara una programació especial per a les Festes d’Ibi amb difusió per a tot el País Valencià

Ibi s’apropa a les seues Festes de Moros i Cristians, i com sempre tvA divulgarà esta mostra de la cultura i tradicions de la muntanya alacantina a tot el País Valencià de la mà de una xarxa de televisions amigues que faran arribar l’acte central dels festejos a tota la regió. 5 càmeres, 3 periodistes i 15 operadors i tècnics composen el dispositiu d’esta casa, que a més ofereix en directe cada dia la Novena a la patrona ibense i la majoria dels actes dels festejos.


Tal i com esta casa fa cada vegada que alguna de les poblacions que integra les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla viu jornades especials, tvA es prepara per a divulgar una nova mostra de la cultura i tradicions de la zona. Aquest és un dels principals objectius que la televisió de la muntanya alacantina s’ha fixat des de la seua fundació, servint així com a eina per a traslladar a aquestes comarques, i a altres moltes, els principals esdeveniments que tenen lloc a les poblacions de l’interior alacantí.

La passada setmana, l’equip de tvA va estar present en les Festes de Castalla, i des d’este passat dimecres, està fent allò propi amb les d’Ibi. Tot i que la vila joguetera es troba encara en els dies previs als festejos, esta casa ofereix cada dia a partir de les 20h la Novena a la Mare de Déu dels Desemparats en directe. Però el desplegament més ampli que tvA farà als festejos ibenses tindrà lloc el proper divendres 15 de setembre, dia de l’Entrada a la població. L’acte central dels Moros i Cristians serà divulgat, com sempre en directe, per a quasi tot el País Valencià.

L’emissió que esta casa durà a terme estarà dividida en dos connexions: un pel matí, a partir de les 11h, coincidint amb l’Entrada Cristiana; mentre que per la vesprada l’acte es reprèn amb les comparses mores a partir de les 17.30h. La senyal de tvA arribarà a les províncies de València i Castelló gràcies a la senyal de Televisió de Castelló i a 7 Televalència, així com a l’àrea metropolitana d’Elx mitjançant la senyal de TeleElx i a tota la comarca de l’Alacantí gràcies a Alacantí TV. En total, l’audiència potencial de l’Entrada d’Ibi arriba fins als 4 milions de telespectadors.

Per a fer-ho realitat, esta casa realitzarà un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans composat per 5 càmeres d’alta definició, 3 periodistes i uns 15 operadors i tècnics. Tot per a oferir una nova mostra de la cultura i tradicions de l’interior alacantí a tot el País Valencià.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X