tvA prepara una programació especial per a les Festes d’Ibi amb difusió per a tot el País Valencià

Ibi s’apropa a les seues Festes de Moros i Cristians, i com sempre tvA divulgarà esta mostra de la cultura i tradicions de la muntanya alacantina a tot el País Valencià de la mà de una xarxa de televisions amigues que faran arribar l’acte central dels festejos a tota la regió. 5 càmeres, 3 periodistes i 15 operadors i tècnics composen el dispositiu d’esta casa, que a més ofereix en directe cada dia la Novena a la patrona ibense i la majoria dels actes dels festejos.


Tal i com esta casa fa cada vegada que alguna de les poblacions que integra les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla viu jornades especials, tvA es prepara per a divulgar una nova mostra de la cultura i tradicions de la zona. Aquest és un dels principals objectius que la televisió de la muntanya alacantina s’ha fixat des de la seua fundació, servint així com a eina per a traslladar a aquestes comarques, i a altres moltes, els principals esdeveniments que tenen lloc a les poblacions de l’interior alacantí.

La passada setmana, l’equip de tvA va estar present en les Festes de Castalla, i des d’este passat dimecres, està fent allò propi amb les d’Ibi. Tot i que la vila joguetera es troba encara en els dies previs als festejos, esta casa ofereix cada dia a partir de les 20h la Novena a la Mare de Déu dels Desemparats en directe. Però el desplegament més ampli que tvA farà als festejos ibenses tindrà lloc el proper divendres 15 de setembre, dia de l’Entrada a la població. L’acte central dels Moros i Cristians serà divulgat, com sempre en directe, per a quasi tot el País Valencià.

L’emissió que esta casa durà a terme estarà dividida en dos connexions: un pel matí, a partir de les 11h, coincidint amb l’Entrada Cristiana; mentre que per la vesprada l’acte es reprèn amb les comparses mores a partir de les 17.30h. La senyal de tvA arribarà a les províncies de València i Castelló gràcies a la senyal de Televisió de Castelló i a 7 Televalència, així com a l’àrea metropolitana d’Elx mitjançant la senyal de TeleElx i a tota la comarca de l’Alacantí gràcies a Alacantí TV. En total, l’audiència potencial de l’Entrada d’Ibi arriba fins als 4 milions de telespectadors.

Per a fer-ho realitat, esta casa realitzarà un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans composat per 5 càmeres d’alta definició, 3 periodistes i uns 15 operadors i tècnics. Tot per a oferir una nova mostra de la cultura i tradicions de l’interior alacantí a tot el País Valencià.

Comparteix-ho a:
Noticies
Associacions de l’interior reivindiquen un atenció més personalitzada en el Dia Contra l’Alzheimer
22 - 09 - 2017

Aquest 21 de setembre es celebra a tot el món el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, plegat d’activitats i també de reivindicacions per part dels col·lectius que cuiden als qui la pateixen. Es tracta de canviar el punt de vista de la societat per a posar en el centre del tractament a la persona i no a la malaltia, així com de recaptar fons per a millorar l’atenció.

llegir més +
Oltra retarda l’apertura del CMM Alcoi a juliol de 2018 i el pont de Sant Jordi millorarà el drenatge
21 - 09 - 2017

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d'Alcoi no obrirà a final d’any com estava previst, sinó que ho farà a meitat de 2018. El Consell reclama a l’Ajuntament inversions per valor d’uns 89.000 euros per a adaptar l’edifici. Mentre, el pont de Sant Jordi, ja obert al trànsit, patirà modificacions per a evitar que la seua plataforma s’inunde amb les precipitacions, tal i com va ocórrer el passat cap de setmana. Obres aquestes sense cost addicional per al Consistori.

llegir més +
La Policia Local de Muro opera amb els serveis al mínim per a reivindicar pujades salarials
21 - 09 - 2017

La Policia Local de Muro està duent a terme accions per a reivindicar una pujada salarial de 5.000 euros per agent i any. Entre les mesures de pressió està el tancament de perfils en xarxes socials per a entorpir la comunicació amb el cos i el augment del nombre de sancions, lamenta l’Ajuntament. Mentre, els agents mediambientals també han reivindicat que s’equipare el seu treball amb el d’altres cossos.

llegir més +
El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut
21 - 09 - 2017

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X