tvA prepara una programació especial per a les Festes d’Ibi amb difusió per a tot el País Valencià

Ibi s’apropa a les seues Festes de Moros i Cristians, i com sempre tvA divulgarà esta mostra de la cultura i tradicions de la muntanya alacantina a tot el País Valencià de la mà de una xarxa de televisions amigues que faran arribar l’acte central dels festejos a tota la regió. 5 càmeres, 3 periodistes i 15 operadors i tècnics composen el dispositiu d’esta casa, que a més ofereix en directe cada dia la Novena a la patrona ibense i la majoria dels actes dels festejos.


Tal i com esta casa fa cada vegada que alguna de les poblacions que integra les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla viu jornades especials, tvA es prepara per a divulgar una nova mostra de la cultura i tradicions de la zona. Aquest és un dels principals objectius que la televisió de la muntanya alacantina s’ha fixat des de la seua fundació, servint així com a eina per a traslladar a aquestes comarques, i a altres moltes, els principals esdeveniments que tenen lloc a les poblacions de l’interior alacantí.

La passada setmana, l’equip de tvA va estar present en les Festes de Castalla, i des d’este passat dimecres, està fent allò propi amb les d’Ibi. Tot i que la vila joguetera es troba encara en els dies previs als festejos, esta casa ofereix cada dia a partir de les 20h la Novena a la Mare de Déu dels Desemparats en directe. Però el desplegament més ampli que tvA farà als festejos ibenses tindrà lloc el proper divendres 15 de setembre, dia de l’Entrada a la població. L’acte central dels Moros i Cristians serà divulgat, com sempre en directe, per a quasi tot el País Valencià.

L’emissió que esta casa durà a terme estarà dividida en dos connexions: un pel matí, a partir de les 11h, coincidint amb l’Entrada Cristiana; mentre que per la vesprada l’acte es reprèn amb les comparses mores a partir de les 17.30h. La senyal de tvA arribarà a les províncies de València i Castelló gràcies a la senyal de Televisió de Castelló i a 7 Televalència, així com a l’àrea metropolitana d’Elx mitjançant la senyal de TeleElx i a tota la comarca de l’Alacantí gràcies a Alacantí TV. En total, l’audiència potencial de l’Entrada d’Ibi arriba fins als 4 milions de telespectadors.

Per a fer-ho realitat, esta casa realitzarà un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans composat per 5 càmeres d’alta definició, 3 periodistes i uns 15 operadors i tècnics. Tot per a oferir una nova mostra de la cultura i tradicions de l’interior alacantí a tot el País Valencià.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X