El tèxtil de l’Alcoià i el Comtat mostra la seua oferta a la fira Home Textiles Premium Madrid

Desenes de marques tèxtils de l’Alcoià i El Comtat estan presents des de hui i fins diumenge en la fira Home Textiles Premium Spain que es celebra a la Caixa Màgica de Madrid. Més superfície, més marques presents i més potencials compradors acompanyen al context d’augment de les exportacions que el sector vol traslladar al mercat intern en la tercera edició d’este esdeveniment comercial.


Quasi una llarga dècada de crisi econòmica ha deixat en bolquers a bona part dels sectors productius de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Bona part d’ells s’han agafat a les exportacions com a mètode per a capejar la caiguda del consum intern, que a dia de hui pareix reflotar lleugerament. Entre els sectors més afectats està el tèxtil, que ha vist desaparèixer sota el fantasma de les pèrdues a un bon nombre de marques. Les que han sobreviscut s’han hagut de reciclar i buscar formes de producció i comercialització que les mantingueren vives.

Una d’elles s’ha inaugurat hui a la capital d’Espanya, on es celebra fins diumenge la tercera edició de la fira Home Textiles Premium Spain, que aglutina a més de 170 marques valencianes relacionades amb el tèxtil. La cita ha sigut inaugurada pel Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ja que la pròpia Generalitat i la patronal del sector Ateval són els principals precursors de l’esdeveniment. Es tracta d’una fira dirigida als professionals del sector i que compta amb assistència de compradors vinguts d’una trentena de països de tot el món.

La fira del tèxtil valencià arriba a la seua tercer edició en una línia ascendent, tant en quant a marques presents com a superfície expositiva i també de compradors potencials. Productes com tot tipus de roba de la llar, així com catifes, complements de decoració, roba de bany, cortines i inclús passamaneria estan presents en la Caixa Màgica de Madrid, un recinte que permet als expositors major llibertat, al augmentar-se un 34% l’espai disponibles. Home Textiles Premium Spain s’ha convertit en una fira de referència per al sector, amb presència de desenes de firmes de la muntanya alacantina.

Les expectatives del sector tèxtil de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla apunten a un augment en les vendes que confirme la tendència que ja segueixen les exportacions, amb un increment per damunt del 10% en este any.

Comparteix-ho a:
Noticies
Associacions de l’interior reivindiquen un atenció més personalitzada en el Dia Contra l’Alzheimer
22 - 09 - 2017

Aquest 21 de setembre es celebra a tot el món el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, plegat d’activitats i també de reivindicacions per part dels col·lectius que cuiden als qui la pateixen. Es tracta de canviar el punt de vista de la societat per a posar en el centre del tractament a la persona i no a la malaltia, així com de recaptar fons per a millorar l’atenció.

llegir més +
Oltra retarda l’apertura del CMM Alcoi a juliol de 2018 i el pont de Sant Jordi millorarà el drenatge
21 - 09 - 2017

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d'Alcoi no obrirà a final d’any com estava previst, sinó que ho farà a meitat de 2018. El Consell reclama a l’Ajuntament inversions per valor d’uns 89.000 euros per a adaptar l’edifici. Mentre, el pont de Sant Jordi, ja obert al trànsit, patirà modificacions per a evitar que la seua plataforma s’inunde amb les precipitacions, tal i com va ocórrer el passat cap de setmana. Obres aquestes sense cost addicional per al Consistori.

llegir més +
La Policia Local de Muro opera amb els serveis al mínim per a reivindicar pujades salarials
21 - 09 - 2017

La Policia Local de Muro està duent a terme accions per a reivindicar una pujada salarial de 5.000 euros per agent i any. Entre les mesures de pressió està el tancament de perfils en xarxes socials per a entorpir la comunicació amb el cos i el augment del nombre de sancions, lamenta l’Ajuntament. Mentre, els agents mediambientals també han reivindicat que s’equipare el seu treball amb el d’altres cossos.

llegir més +
El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut
21 - 09 - 2017

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X