El tèxtil de l’Alcoià i el Comtat mostra la seua oferta a la fira Home Textiles Premium Madrid

Desenes de marques tèxtils de l’Alcoià i El Comtat estan presents des de hui i fins diumenge en la fira Home Textiles Premium Spain que es celebra a la Caixa Màgica de Madrid. Més superfície, més marques presents i més potencials compradors acompanyen al context d’augment de les exportacions que el sector vol traslladar al mercat intern en la tercera edició d’este esdeveniment comercial.


Quasi una llarga dècada de crisi econòmica ha deixat en bolquers a bona part dels sectors productius de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Bona part d’ells s’han agafat a les exportacions com a mètode per a capejar la caiguda del consum intern, que a dia de hui pareix reflotar lleugerament. Entre els sectors més afectats està el tèxtil, que ha vist desaparèixer sota el fantasma de les pèrdues a un bon nombre de marques. Les que han sobreviscut s’han hagut de reciclar i buscar formes de producció i comercialització que les mantingueren vives.

Una d’elles s’ha inaugurat hui a la capital d’Espanya, on es celebra fins diumenge la tercera edició de la fira Home Textiles Premium Spain, que aglutina a més de 170 marques valencianes relacionades amb el tèxtil. La cita ha sigut inaugurada pel Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ja que la pròpia Generalitat i la patronal del sector Ateval són els principals precursors de l’esdeveniment. Es tracta d’una fira dirigida als professionals del sector i que compta amb assistència de compradors vinguts d’una trentena de països de tot el món.

La fira del tèxtil valencià arriba a la seua tercer edició en una línia ascendent, tant en quant a marques presents com a superfície expositiva i també de compradors potencials. Productes com tot tipus de roba de la llar, així com catifes, complements de decoració, roba de bany, cortines i inclús passamaneria estan presents en la Caixa Màgica de Madrid, un recinte que permet als expositors major llibertat, al augmentar-se un 34% l’espai disponibles. Home Textiles Premium Spain s’ha convertit en una fira de referència per al sector, amb presència de desenes de firmes de la muntanya alacantina.

Les expectatives del sector tèxtil de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla apunten a un augment en les vendes que confirme la tendència que ja segueixen les exportacions, amb un increment per damunt del 10% en este any.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X