El Centre d’Alcoi recupera la normalitat aquest dijous amb l’apertura del pont de Sant Jordi

El pont de Sant Jordi d’Alcoi tornarà a estar operatiu per al pas de vehicles este dijous 7 de setembre després de finalitzar els treballs d’asfaltat retardats per les pluges de la passada setmana. A més, l’Ajuntament instal·larà bol·lards per a evitar possibles atemptats terroristes seguint les recomanacions de la Subdelegació del Govern.


Les obres de reforma i manteniment que han patit i encara estant patint dos de les principals infraestructures de la ciutat d’Alcoi durant este estiu han modificat el trànsit, i per tant la vida quotidiana a la capital de l’Alcoià. El pont de Fernando Reig encara té una bona temporada clausurat per davant per a canviar els tirants que el subjecten, però afortunadament el de Sant Jordi ja ha vist quasi finalitzades les obres a les que ha sigut sotmès. Unes obres que l’han mantingut tancat al trànsit rodat des del passat 26 de juny per a executar treballs de millora.

Afortunadament, la seua re apertura està prevista per a este dijous 7 de setembre, una vegada finalitzats els treballs de reforma a l’estructura del pont. Fa vora 30 anys que esta infraestructura no rebia treballs de manteniment, d’ací que les tasques a desenvolupar en ell hagen superat els terminis que inicialment es preveien. Els operaris han treballat per a reparar la plataforma del pont i un dels seus estreps, a més de per a modificar la distribució del carrils, que es veuran reduïts dels 3 als 2 amb la finalitat de fer més amable el pont per als vianants.

Però la re apertura del pont per antonomàsia de la ciutat dels ponts també porta aparellada altra novetat, com és la instal·lació de bol·lards per a impedir possibles accions terroristes. Es tracta d’una mesura recomanada per la Subdelegació del Govern després dels atemptats a Catalunya i que modificarà la idea inicial de l’Ajuntament, que consistia en deixar les voreres lliures d’obstacles.

El tancament del pont ha provocat queixes entre els comerciants del Centre d’Alcoi degut a que ha dificultat l’accés dels clients als comerços de la zona, restant-los guanys durant les rebaixes estivals.

Comparteix-ho a:
Noticies
El Consorci de Residus activa un ecoparc mòbil que bonificarà als ciutadans que més reciclen
18 - 05 - 2018

El Consorci de Residus Zona 7-A2, que avarca la majoria de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, ha llançat una iniciativa a cavall entre la conscienciació i l’ecologia. Es tracta d’un ecoparc mòbil que recorrerà les 37 poblacions del consorci possibilitant el reciclatge de més de 40 materials, i que bonificarà, bé metàl·licament o bé amb descomptes en taxes, a aquelles persones que més reciclen.

llegir més +
El Pla Antidespoblament porta 76 brigadistes a les comarques per a fixar la població i evitar focs
18 - 05 - 2018

El Pla Antidespoblament de la Generalitat Valenciana per a zones rurals ha permès la contractació de 76 persones que integraran les brigades rurals de prevenció. Cossos que arriben a 15 localitats de la muntanya alacantina amb una doble finalitat: prevenir incendis forestals, i fixar la població a aquestes àrees aportant nous veïns.

llegir més +
L’Ajuntament d’Alcoi tractarà de recuperar la propietat de l’antic edifici dels Jutjats d’Al-Azrac
17 - 05 - 2018

La ciutat d’Alcoi vol recuperar la titularitat de l’antic Palau dels Jutjats de la Plaça Al-Azrac, una vegada el servei ja es presta a les noves instal·lacions de la Plaça Mare de Déu. L’edifici no ha entrat en la permuta amb que Generalitat ha pagat la inversió municipal en els nous jutjats, però l’Ajuntament alcoià no està disposat a oferir cap contraprestació després d’haver cedit l’edifici d’Al-Azrac durant més de 4 dècades a la Conselleria de Justícia.

llegir més +
Generalitat s’alinea amb l’Ajuntament d’Alcoi i no recorrerà la sentència que atura Alcoinnova
16 - 05 - 2018

La Conselleria d’Habitatge ha decidit no recórrer la sentència que anul·la el projecte per a instal·lar indústria a la zona de La Canal, que linda amb el parc natural de la Font Roja. L’ens autonòmic assoleix així la tesi de l’Ajuntament d’Alcoi i els ecologistes de la ciutat davant la contundent sentència del TSJCV que atura Alcoinnova, al temps que insta a l’empresa a buscar ubicacions alternatives amb el nou PGOU alcoià.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X