El Centre d’Alcoi recupera la normalitat aquest dijous amb l’apertura del pont de Sant Jordi

El pont de Sant Jordi d’Alcoi tornarà a estar operatiu per al pas de vehicles este dijous 7 de setembre després de finalitzar els treballs d’asfaltat retardats per les pluges de la passada setmana. A més, l’Ajuntament instal·larà bol·lards per a evitar possibles atemptats terroristes seguint les recomanacions de la Subdelegació del Govern.


Les obres de reforma i manteniment que han patit i encara estant patint dos de les principals infraestructures de la ciutat d’Alcoi durant este estiu han modificat el trànsit, i per tant la vida quotidiana a la capital de l’Alcoià. El pont de Fernando Reig encara té una bona temporada clausurat per davant per a canviar els tirants que el subjecten, però afortunadament el de Sant Jordi ja ha vist quasi finalitzades les obres a les que ha sigut sotmès. Unes obres que l’han mantingut tancat al trànsit rodat des del passat 26 de juny per a executar treballs de millora.

Afortunadament, la seua re apertura està prevista per a este dijous 7 de setembre, una vegada finalitzats els treballs de reforma a l’estructura del pont. Fa vora 30 anys que esta infraestructura no rebia treballs de manteniment, d’ací que les tasques a desenvolupar en ell hagen superat els terminis que inicialment es preveien. Els operaris han treballat per a reparar la plataforma del pont i un dels seus estreps, a més de per a modificar la distribució del carrils, que es veuran reduïts dels 3 als 2 amb la finalitat de fer més amable el pont per als vianants.

Però la re apertura del pont per antonomàsia de la ciutat dels ponts també porta aparellada altra novetat, com és la instal·lació de bol·lards per a impedir possibles accions terroristes. Es tracta d’una mesura recomanada per la Subdelegació del Govern després dels atemptats a Catalunya i que modificarà la idea inicial de l’Ajuntament, que consistia en deixar les voreres lliures d’obstacles.

El tancament del pont ha provocat queixes entre els comerciants del Centre d’Alcoi degut a que ha dificultat l’accés dels clients als comerços de la zona, restant-los guanys durant les rebaixes estivals.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X