El Centre d’Alcoi recupera la normalitat aquest dijous amb l’apertura del pont de Sant Jordi

El pont de Sant Jordi d’Alcoi tornarà a estar operatiu per al pas de vehicles este dijous 7 de setembre després de finalitzar els treballs d’asfaltat retardats per les pluges de la passada setmana. A més, l’Ajuntament instal·larà bol·lards per a evitar possibles atemptats terroristes seguint les recomanacions de la Subdelegació del Govern.


Les obres de reforma i manteniment que han patit i encara estant patint dos de les principals infraestructures de la ciutat d’Alcoi durant este estiu han modificat el trànsit, i per tant la vida quotidiana a la capital de l’Alcoià. El pont de Fernando Reig encara té una bona temporada clausurat per davant per a canviar els tirants que el subjecten, però afortunadament el de Sant Jordi ja ha vist quasi finalitzades les obres a les que ha sigut sotmès. Unes obres que l’han mantingut tancat al trànsit rodat des del passat 26 de juny per a executar treballs de millora.

Afortunadament, la seua re apertura està prevista per a este dijous 7 de setembre, una vegada finalitzats els treballs de reforma a l’estructura del pont. Fa vora 30 anys que esta infraestructura no rebia treballs de manteniment, d’ací que les tasques a desenvolupar en ell hagen superat els terminis que inicialment es preveien. Els operaris han treballat per a reparar la plataforma del pont i un dels seus estreps, a més de per a modificar la distribució del carrils, que es veuran reduïts dels 3 als 2 amb la finalitat de fer més amable el pont per als vianants.

Però la re apertura del pont per antonomàsia de la ciutat dels ponts també porta aparellada altra novetat, com és la instal·lació de bol·lards per a impedir possibles accions terroristes. Es tracta d’una mesura recomanada per la Subdelegació del Govern després dels atemptats a Catalunya i que modificarà la idea inicial de l’Ajuntament, que consistia en deixar les voreres lliures d’obstacles.

El tancament del pont ha provocat queixes entre els comerciants del Centre d’Alcoi degut a que ha dificultat l’accés dels clients als comerços de la zona, restant-los guanys durant les rebaixes estivals.

Comparteix-ho a:
Noticies
Associacions de l’interior reivindiquen un atenció més personalitzada en el Dia Contra l’Alzheimer
22 - 09 - 2017

Aquest 21 de setembre es celebra a tot el món el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, plegat d’activitats i també de reivindicacions per part dels col·lectius que cuiden als qui la pateixen. Es tracta de canviar el punt de vista de la societat per a posar en el centre del tractament a la persona i no a la malaltia, així com de recaptar fons per a millorar l’atenció.

llegir més +
Oltra retarda l’apertura del CMM Alcoi a juliol de 2018 i el pont de Sant Jordi millorarà el drenatge
21 - 09 - 2017

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d'Alcoi no obrirà a final d’any com estava previst, sinó que ho farà a meitat de 2018. El Consell reclama a l’Ajuntament inversions per valor d’uns 89.000 euros per a adaptar l’edifici. Mentre, el pont de Sant Jordi, ja obert al trànsit, patirà modificacions per a evitar que la seua plataforma s’inunde amb les precipitacions, tal i com va ocórrer el passat cap de setmana. Obres aquestes sense cost addicional per al Consistori.

llegir més +
La Policia Local de Muro opera amb els serveis al mínim per a reivindicar pujades salarials
21 - 09 - 2017

La Policia Local de Muro està duent a terme accions per a reivindicar una pujada salarial de 5.000 euros per agent i any. Entre les mesures de pressió està el tancament de perfils en xarxes socials per a entorpir la comunicació amb el cos i el augment del nombre de sancions, lamenta l’Ajuntament. Mentre, els agents mediambientals també han reivindicat que s’equipare el seu treball amb el d’altres cossos.

llegir més +
El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut
21 - 09 - 2017

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X