El Centre d’Alcoi recupera la normalitat aquest dijous amb l’apertura del pont de Sant Jordi

El pont de Sant Jordi d’Alcoi tornarà a estar operatiu per al pas de vehicles este dijous 7 de setembre després de finalitzar els treballs d’asfaltat retardats per les pluges de la passada setmana. A més, l’Ajuntament instal·larà bol·lards per a evitar possibles atemptats terroristes seguint les recomanacions de la Subdelegació del Govern.


Les obres de reforma i manteniment que han patit i encara estant patint dos de les principals infraestructures de la ciutat d’Alcoi durant este estiu han modificat el trànsit, i per tant la vida quotidiana a la capital de l’Alcoià. El pont de Fernando Reig encara té una bona temporada clausurat per davant per a canviar els tirants que el subjecten, però afortunadament el de Sant Jordi ja ha vist quasi finalitzades les obres a les que ha sigut sotmès. Unes obres que l’han mantingut tancat al trànsit rodat des del passat 26 de juny per a executar treballs de millora.

Afortunadament, la seua re apertura està prevista per a este dijous 7 de setembre, una vegada finalitzats els treballs de reforma a l’estructura del pont. Fa vora 30 anys que esta infraestructura no rebia treballs de manteniment, d’ací que les tasques a desenvolupar en ell hagen superat els terminis que inicialment es preveien. Els operaris han treballat per a reparar la plataforma del pont i un dels seus estreps, a més de per a modificar la distribució del carrils, que es veuran reduïts dels 3 als 2 amb la finalitat de fer més amable el pont per als vianants.

Però la re apertura del pont per antonomàsia de la ciutat dels ponts també porta aparellada altra novetat, com és la instal·lació de bol·lards per a impedir possibles accions terroristes. Es tracta d’una mesura recomanada per la Subdelegació del Govern després dels atemptats a Catalunya i que modificarà la idea inicial de l’Ajuntament, que consistia en deixar les voreres lliures d’obstacles.

El tancament del pont ha provocat queixes entre els comerciants del Centre d’Alcoi degut a que ha dificultat l’accés dels clients als comerços de la zona, restant-los guanys durant les rebaixes estivals.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X