tvA participa en una reunió per a perfilar formes de col·laboració amb la futura televisió regional

tvA ha participat en la reunió amb membres de la Generalitat Valenciana en la que s’han posat les bases de la col·laboració que mantindran les televisions locals i comarcals amb la nova radiotelevisió autonòmica. El President del Consell, Ximo Puig, ha instat als responsables reunits a beneficiar-se mútuament de la posada en marxa de la televisió regional.


L’espectre audiovisual valencià va patir un gran canvi amb el tancament de la televisió autonòmica Canal 9, degut a la nefasta gestió duta a terme durant dècades pels seus responsables i a les inassolibles pèrdues que va provocar en les arques valencianes. No obstant, l’engranatge per a reflotar-la, però amb un format que no la porte a la fallida, ja està en marxa al sí de la Generalitat Valenciana, que ha convocat una reunió amb totes les televisions valencianes d’àmbit comarcal, entre les que es troba tvA, que abasteix a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

L’encontre ha esta presidit pel President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que ha instat als mitjans reunits a buscar formes de col·laboració per a posar en marxa la nova televisió valenciana. La idea dels responsables de televisions comarcals és aportar continguts al nou mitjà i enllestir formes d’intercanvi amb la que serà la televisió dels valencians.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X