Ibi posa a l’abast dels professors nous mètodes educatius innovadors durant els cursos d’estiu

Ibi congrega durant tota esta setmana a desenes de professors de tots els nivells educatius per a assolir conceptes relacionats amb la innovació educativa i la motivació dels alumnes. Es tracta de canviar els llibres per projectes concrets amb els que fer que els estudiants aprenguen conceptes de tot tipus d’una forma molt més amena.


Durant els darrers temps, especialment arrel de la generalització i proliferació de les noves tecnologies, els canvis als que s’enfronta la societat moderna en totes les seues vessants van produint-se cada vegada amb més celeritat. Cap àmbit està exempte de veure’s afectat per modificacions que tenen a veure amb nous conceptes i formes d’interpretar cada indret de la vida quotidiana. Però eixos canvis cobren més importància si cal quant afecten a l’educació, un factor capital a l’hora de formar als ciutadans del futur als centres educatius de tots els nivells.

Des de ja fa anys, Ibi ha fet de l’educació l’eix sobre el que orbiten els cursos d’estiu que es celebren anualment a la població, gràcies al conveni que té signat amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx. El primer d’ells ja s’ha celebrat, centrat en la detecció de les altes capacitats dels alumnes per a aprofitar al màxim el seu potencial, amb un gran èxit. I ara està produint-se el segon, centrat en formar als professors de diferents nivells educatius en nous mètodes per a motivar als alumnes, basant l’assumpció de conceptes en projectes concrets i no en llibres.

La innovació educativa és una de les eines que Ibi ha decidit fer seua en quant a la programació de cursos d’estiu, fent que la vila joguetera siga ja un referent en este sentit. De fet, als cursos d’este any assisteixen professors vinguts de bona part del País Valencià i també de les província properes d’Albacete i Múrcia. Tots ells han après com poden fer que els alumnes aprenguen qualsevol tipus de concepte i de matèria basant-se en un dels elements més identificatius d’Ibi: els joguets.

Les iniciatives del curs avarquen fins el proper divendres i són desenes els professionals de l’educació que participen en ell.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X