Ibi posa a l’abast dels professors nous mètodes educatius innovadors durant els cursos d’estiu

Ibi congrega durant tota esta setmana a desenes de professors de tots els nivells educatius per a assolir conceptes relacionats amb la innovació educativa i la motivació dels alumnes. Es tracta de canviar els llibres per projectes concrets amb els que fer que els estudiants aprenguen conceptes de tot tipus d’una forma molt més amena.


Durant els darrers temps, especialment arrel de la generalització i proliferació de les noves tecnologies, els canvis als que s’enfronta la societat moderna en totes les seues vessants van produint-se cada vegada amb més celeritat. Cap àmbit està exempte de veure’s afectat per modificacions que tenen a veure amb nous conceptes i formes d’interpretar cada indret de la vida quotidiana. Però eixos canvis cobren més importància si cal quant afecten a l’educació, un factor capital a l’hora de formar als ciutadans del futur als centres educatius de tots els nivells.

Des de ja fa anys, Ibi ha fet de l’educació l’eix sobre el que orbiten els cursos d’estiu que es celebren anualment a la població, gràcies al conveni que té signat amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx. El primer d’ells ja s’ha celebrat, centrat en la detecció de les altes capacitats dels alumnes per a aprofitar al màxim el seu potencial, amb un gran èxit. I ara està produint-se el segon, centrat en formar als professors de diferents nivells educatius en nous mètodes per a motivar als alumnes, basant l’assumpció de conceptes en projectes concrets i no en llibres.

La innovació educativa és una de les eines que Ibi ha decidit fer seua en quant a la programació de cursos d’estiu, fent que la vila joguetera siga ja un referent en este sentit. De fet, als cursos d’este any assisteixen professors vinguts de bona part del País Valencià i també de les província properes d’Albacete i Múrcia. Tots ells han après com poden fer que els alumnes aprenguen qualsevol tipus de concepte i de matèria basant-se en un dels elements més identificatius d’Ibi: els joguets.

Les iniciatives del curs avarquen fins el proper divendres i són desenes els professionals de l’educació que participen en ell.

Comparteix-ho a:
Noticies
Associacions de l’interior reivindiquen un atenció més personalitzada en el Dia Contra l’Alzheimer
22 - 09 - 2017

Aquest 21 de setembre es celebra a tot el món el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, plegat d’activitats i també de reivindicacions per part dels col·lectius que cuiden als qui la pateixen. Es tracta de canviar el punt de vista de la societat per a posar en el centre del tractament a la persona i no a la malaltia, així com de recaptar fons per a millorar l’atenció.

llegir més +
Oltra retarda l’apertura del CMM Alcoi a juliol de 2018 i el pont de Sant Jordi millorarà el drenatge
21 - 09 - 2017

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d'Alcoi no obrirà a final d’any com estava previst, sinó que ho farà a meitat de 2018. El Consell reclama a l’Ajuntament inversions per valor d’uns 89.000 euros per a adaptar l’edifici. Mentre, el pont de Sant Jordi, ja obert al trànsit, patirà modificacions per a evitar que la seua plataforma s’inunde amb les precipitacions, tal i com va ocórrer el passat cap de setmana. Obres aquestes sense cost addicional per al Consistori.

llegir més +
La Policia Local de Muro opera amb els serveis al mínim per a reivindicar pujades salarials
21 - 09 - 2017

La Policia Local de Muro està duent a terme accions per a reivindicar una pujada salarial de 5.000 euros per agent i any. Entre les mesures de pressió està el tancament de perfils en xarxes socials per a entorpir la comunicació amb el cos i el augment del nombre de sancions, lamenta l’Ajuntament. Mentre, els agents mediambientals també han reivindicat que s’equipare el seu treball amb el d’altres cossos.

llegir més +
El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut
21 - 09 - 2017

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X