Alcoi aposta per la difusió del Nadal a internet i programa canvis per a promocionar-se a Fitur

El Nadal alcoià comptarà durant els dies 4 i 5 de gener amb vora 40 experts en viatges que difondran els atractius d’esta festivitat per tota la xarxa per a augmentar la seua promoció. A banda, la ciutat prepara un calendari amb tots els seus esdeveniments per a atraure turistes al que s’afegirà un catàleg d’establiments hotelers i hostalers.


Les noves tecnologies han revolucionat en qüestió d’un parell de dècades la vida de qualsevol persona que visca en un país desenvolupat. Tant és així que al món hui en dia existeixen més telèfons mòbils que persones, per exemple. Amb una connexió a internet i un d’estos dispositius, qualsevol persona pot difondre informació a tot el món mitjançant diferents plataformes, com les xarxes socials. Ara, la ciutat d’Alcoi ha decidit aprofitar-se’n d’elles per a maximitzar la promoció de la seua Cavalcada dels reis Mags que tindrà lloc el proper 5 de gener en directe per tvA.

Ho farà amb la col·laboració de 7 bloguers especialitzats en viatges i en destinacions turístiques, que estaran en la ciutat durant els dies 4 i 5 de gener per a ser partícips dels darrers 2 actes de la Trilogia nadalenca alcoiana. A ells s’afegiran 30 experts en la plataforma d’intercanvi de fotografies Instagram, que també presenciaran tant el ban Reial com la Cavalcada i visitaran el Campament Reial. Internet és considerada per l’Ajuntament com una eina fonamental per a aconseguir la declaració de Patrimoni de la Humanitat per al Nadal alcoià.

La Regidoria de Turisme alcoiana també treballa en la posada en marxa de la marca Alcoi cara a la propera edició de Fitur en a males penes un mes. La fira de turisme més important del món prepara novetats este any en el cas de les destinacions valencianes, que aniran agrupades per províncies. Un fet que ha detonat el llançament de dos iniciatives per part d’Alcoi: d’una banda, la creació d’un calendari que serà presentat a la fira en roda de premsa; i altre consistent en la creació d’un catàleg d’establiments hostalers i hotelers de l’interior lligat al calendari.

El Nadal alcoià ja està present i qualificat a webs d’àmbit mundial que el qualifiquen com una de les millors destinacions per a passar estes dates en família.

Comparteix-ho a:
Noticies
Associacions de l’interior reivindiquen un atenció més personalitzada en el Dia Contra l’Alzheimer
22 - 09 - 2017

Aquest 21 de setembre es celebra a tot el món el Dia Mundial Contra l’Alzheimer, plegat d’activitats i també de reivindicacions per part dels col·lectius que cuiden als qui la pateixen. Es tracta de canviar el punt de vista de la societat per a posar en el centre del tractament a la persona i no a la malaltia, així com de recaptar fons per a millorar l’atenció.

llegir més +
Oltra retarda l’apertura del CMM Alcoi a juliol de 2018 i el pont de Sant Jordi millorarà el drenatge
21 - 09 - 2017

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d'Alcoi no obrirà a final d’any com estava previst, sinó que ho farà a meitat de 2018. El Consell reclama a l’Ajuntament inversions per valor d’uns 89.000 euros per a adaptar l’edifici. Mentre, el pont de Sant Jordi, ja obert al trànsit, patirà modificacions per a evitar que la seua plataforma s’inunde amb les precipitacions, tal i com va ocórrer el passat cap de setmana. Obres aquestes sense cost addicional per al Consistori.

llegir més +
La Policia Local de Muro opera amb els serveis al mínim per a reivindicar pujades salarials
21 - 09 - 2017

La Policia Local de Muro està duent a terme accions per a reivindicar una pujada salarial de 5.000 euros per agent i any. Entre les mesures de pressió està el tancament de perfils en xarxes socials per a entorpir la comunicació amb el cos i el augment del nombre de sancions, lamenta l’Ajuntament. Mentre, els agents mediambientals també han reivindicat que s’equipare el seu treball amb el d’altres cossos.

llegir més +
El C.D. Alcoyano acomiada a Aparicio pels mals resultats i presenta a Galiana com a substitut
21 - 09 - 2017

La manca de resultats s’ha cobrat la primera víctima al grup III de la 2ªB, i no és altre que el ja ex entrenador del C.D. Alcoyano, Toni Aparicio. Les crítiques al joc de l’equip i dels propis jugadors han precipitat la seua eixida. José Galiana, tècnic experimentat en la categoria, serà el seu substitut fins que acabe la present temporada.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X