Alcoi aposta per la difusió del Nadal a internet i programa canvis per a promocionar-se a Fitur

El Nadal alcoià comptarà durant els dies 4 i 5 de gener amb vora 40 experts en viatges que difondran els atractius d’esta festivitat per tota la xarxa per a augmentar la seua promoció. A banda, la ciutat prepara un calendari amb tots els seus esdeveniments per a atraure turistes al que s’afegirà un catàleg d’establiments hotelers i hostalers.


Les noves tecnologies han revolucionat en qüestió d’un parell de dècades la vida de qualsevol persona que visca en un país desenvolupat. Tant és així que al món hui en dia existeixen més telèfons mòbils que persones, per exemple. Amb una connexió a internet i un d’estos dispositius, qualsevol persona pot difondre informació a tot el món mitjançant diferents plataformes, com les xarxes socials. Ara, la ciutat d’Alcoi ha decidit aprofitar-se’n d’elles per a maximitzar la promoció de la seua Cavalcada dels reis Mags que tindrà lloc el proper 5 de gener en directe per tvA.

Ho farà amb la col·laboració de 7 bloguers especialitzats en viatges i en destinacions turístiques, que estaran en la ciutat durant els dies 4 i 5 de gener per a ser partícips dels darrers 2 actes de la Trilogia nadalenca alcoiana. A ells s’afegiran 30 experts en la plataforma d’intercanvi de fotografies Instagram, que també presenciaran tant el ban Reial com la Cavalcada i visitaran el Campament Reial. Internet és considerada per l’Ajuntament com una eina fonamental per a aconseguir la declaració de Patrimoni de la Humanitat per al Nadal alcoià.

La Regidoria de Turisme alcoiana també treballa en la posada en marxa de la marca Alcoi cara a la propera edició de Fitur en a males penes un mes. La fira de turisme més important del món prepara novetats este any en el cas de les destinacions valencianes, que aniran agrupades per províncies. Un fet que ha detonat el llançament de dos iniciatives per part d’Alcoi: d’una banda, la creació d’un calendari que serà presentat a la fira en roda de premsa; i altre consistent en la creació d’un catàleg d’establiments hostalers i hotelers de l’interior lligat al calendari.

El Nadal alcoià ja està present i qualificat a webs d’àmbit mundial que el qualifiquen com una de les millors destinacions per a passar estes dates en família.

Comparteix-ho a:
Noticies
Els transportistes reivindiquen millores en les infraestructures de l’Alcoià, El Comtat i la Foia
20 - 07 - 2017

Els transportistes de les comarques de la muntanya alacantina han demanat un major servei de manteniment de les carreteres de la província, així com unes millors condicions en la formació que reben els conductors. Reivindicacions que esdevenen necessàries tenint en compte la importància del sector per al teixit productiu de la zona.

llegir més +
Alcoi rep 7.500 m2 de la Colònia Aviació i enceta un procés participatiu per a donar-li usos
20 - 07 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi i el Ministeri de Defensa han formalitzat ja la cessió de la Colònia Aviació com a part de la ciutat dels ponts. Tot i això, el Consistori no vol actuar al barri sense abans obrir un procés de participació per a detectar quines són les necessitats dels veïns, ja que allí podria dotar-se al barri de Santa Rosa dels serveis que li falten.

llegir més +
Ajuntament i ASJ acorden les dates en que es celebraran els Moros i Cristians d’Alcoi fins 2020
18 - 07 - 2017

Ajuntament d’Alcoi i ASJ han negociat ja el tancament de les dates per a celebrar els Moros i Cristians per als propers 3 anys. Al 2018 es respectaran les dates tradicionals, desplaçant els dies festius locals. Mentre, en 2019 i 2020, les dates es veuran modificades dins d’una calendarització aprovada pel Consell Económic i Social.

llegir més +
Una sentència rebaixa els pagaments d’Alcoi a la CHX pels vessaments de contaminants al Serpis
18 - 07 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi ha vist reduïda la xifra que haurà de pagar a la CHX pel cànon de vessaments contaminants al riu Serpis. És la segon sentència favorable als interessos alcoians i en resta una més, que en cas de ser també favorable al Consistori permetria rebaixar els pagaments dels 2,5 milions a tan sols 700.000 euros.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X