Alcoi aposta per la difusió del Nadal a internet i programa canvis per a promocionar-se a Fitur

El Nadal alcoià comptarà durant els dies 4 i 5 de gener amb vora 40 experts en viatges que difondran els atractius d’esta festivitat per tota la xarxa per a augmentar la seua promoció. A banda, la ciutat prepara un calendari amb tots els seus esdeveniments per a atraure turistes al que s’afegirà un catàleg d’establiments hotelers i hostalers.


Les noves tecnologies han revolucionat en qüestió d’un parell de dècades la vida de qualsevol persona que visca en un país desenvolupat. Tant és així que al món hui en dia existeixen més telèfons mòbils que persones, per exemple. Amb una connexió a internet i un d’estos dispositius, qualsevol persona pot difondre informació a tot el món mitjançant diferents plataformes, com les xarxes socials. Ara, la ciutat d’Alcoi ha decidit aprofitar-se’n d’elles per a maximitzar la promoció de la seua Cavalcada dels reis Mags que tindrà lloc el proper 5 de gener en directe per tvA.

Ho farà amb la col·laboració de 7 bloguers especialitzats en viatges i en destinacions turístiques, que estaran en la ciutat durant els dies 4 i 5 de gener per a ser partícips dels darrers 2 actes de la Trilogia nadalenca alcoiana. A ells s’afegiran 30 experts en la plataforma d’intercanvi de fotografies Instagram, que també presenciaran tant el ban Reial com la Cavalcada i visitaran el Campament Reial. Internet és considerada per l’Ajuntament com una eina fonamental per a aconseguir la declaració de Patrimoni de la Humanitat per al Nadal alcoià.

La Regidoria de Turisme alcoiana també treballa en la posada en marxa de la marca Alcoi cara a la propera edició de Fitur en a males penes un mes. La fira de turisme més important del món prepara novetats este any en el cas de les destinacions valencianes, que aniran agrupades per províncies. Un fet que ha detonat el llançament de dos iniciatives per part d’Alcoi: d’una banda, la creació d’un calendari que serà presentat a la fira en roda de premsa; i altre consistent en la creació d’un catàleg d’establiments hostalers i hotelers de l’interior lligat al calendari.

El Nadal alcoià ja està present i qualificat a webs d’àmbit mundial que el qualifiquen com una de les millors destinacions per a passar estes dates en família.

Comparteix-ho a:
Noticies
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Alcoi destinarà enguany 500.000 € a pagar les expropiacions per a ampliar el campus de la UPV
17 - 04 - 2018

Mig milió d’euros. És la xifra que l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat pagar als propietaris dels terrenys que van ser expropiats per a ampliar el Campus d’Alcoi de la UPV en la part alta de la Beniata. El pagament forma part del pla negociat amb els propietaris després de la seua reclamació pels baixos preus rebuts pels terrenys al 2008, que conclourà al 2021 després d’haver aportat un total de 2,6 milions.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X