Alcoi aposta per la difusió del Nadal a internet i programa canvis per a promocionar-se a Fitur

El Nadal alcoià comptarà durant els dies 4 i 5 de gener amb vora 40 experts en viatges que difondran els atractius d’esta festivitat per tota la xarxa per a augmentar la seua promoció. A banda, la ciutat prepara un calendari amb tots els seus esdeveniments per a atraure turistes al que s’afegirà un catàleg d’establiments hotelers i hostalers.


Les noves tecnologies han revolucionat en qüestió d’un parell de dècades la vida de qualsevol persona que visca en un país desenvolupat. Tant és així que al món hui en dia existeixen més telèfons mòbils que persones, per exemple. Amb una connexió a internet i un d’estos dispositius, qualsevol persona pot difondre informació a tot el món mitjançant diferents plataformes, com les xarxes socials. Ara, la ciutat d’Alcoi ha decidit aprofitar-se’n d’elles per a maximitzar la promoció de la seua Cavalcada dels reis Mags que tindrà lloc el proper 5 de gener en directe per tvA.

Ho farà amb la col·laboració de 7 bloguers especialitzats en viatges i en destinacions turístiques, que estaran en la ciutat durant els dies 4 i 5 de gener per a ser partícips dels darrers 2 actes de la Trilogia nadalenca alcoiana. A ells s’afegiran 30 experts en la plataforma d’intercanvi de fotografies Instagram, que també presenciaran tant el ban Reial com la Cavalcada i visitaran el Campament Reial. Internet és considerada per l’Ajuntament com una eina fonamental per a aconseguir la declaració de Patrimoni de la Humanitat per al Nadal alcoià.

La Regidoria de Turisme alcoiana també treballa en la posada en marxa de la marca Alcoi cara a la propera edició de Fitur en a males penes un mes. La fira de turisme més important del món prepara novetats este any en el cas de les destinacions valencianes, que aniran agrupades per províncies. Un fet que ha detonat el llançament de dos iniciatives per part d’Alcoi: d’una banda, la creació d’un calendari que serà presentat a la fira en roda de premsa; i altre consistent en la creació d’un catàleg d’establiments hostalers i hotelers de l’interior lligat al calendari.

El Nadal alcoià ja està present i qualificat a webs d’àmbit mundial que el qualifiquen com una de les millors destinacions per a passar estes dates en família.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

llegir més +
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

llegir més +
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

llegir més +
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X