Alcoi aposta per la difusió del Nadal a internet i programa canvis per a promocionar-se a Fitur

El Nadal alcoià comptarà durant els dies 4 i 5 de gener amb vora 40 experts en viatges que difondran els atractius d’esta festivitat per tota la xarxa per a augmentar la seua promoció. A banda, la ciutat prepara un calendari amb tots els seus esdeveniments per a atraure turistes al que s’afegirà un catàleg d’establiments hotelers i hostalers.


Les noves tecnologies han revolucionat en qüestió d’un parell de dècades la vida de qualsevol persona que visca en un país desenvolupat. Tant és així que al món hui en dia existeixen més telèfons mòbils que persones, per exemple. Amb una connexió a internet i un d’estos dispositius, qualsevol persona pot difondre informació a tot el món mitjançant diferents plataformes, com les xarxes socials. Ara, la ciutat d’Alcoi ha decidit aprofitar-se’n d’elles per a maximitzar la promoció de la seua Cavalcada dels reis Mags que tindrà lloc el proper 5 de gener en directe per tvA.

Ho farà amb la col·laboració de 7 bloguers especialitzats en viatges i en destinacions turístiques, que estaran en la ciutat durant els dies 4 i 5 de gener per a ser partícips dels darrers 2 actes de la Trilogia nadalenca alcoiana. A ells s’afegiran 30 experts en la plataforma d’intercanvi de fotografies Instagram, que també presenciaran tant el ban Reial com la Cavalcada i visitaran el Campament Reial. Internet és considerada per l’Ajuntament com una eina fonamental per a aconseguir la declaració de Patrimoni de la Humanitat per al Nadal alcoià.

La Regidoria de Turisme alcoiana també treballa en la posada en marxa de la marca Alcoi cara a la propera edició de Fitur en a males penes un mes. La fira de turisme més important del món prepara novetats este any en el cas de les destinacions valencianes, que aniran agrupades per províncies. Un fet que ha detonat el llançament de dos iniciatives per part d’Alcoi: d’una banda, la creació d’un calendari que serà presentat a la fira en roda de premsa; i altre consistent en la creació d’un catàleg d’establiments hostalers i hotelers de l’interior lligat al calendari.

El Nadal alcoià ja està present i qualificat a webs d’àmbit mundial que el qualifiquen com una de les millors destinacions per a passar estes dates en família.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X