La Diputació d Alacant ret homenatge als tres alcaldes democràtics més antics de la província

Els primers edils d'Almudaina, l'Alqueria d'Asnar i Benimantell, que porten en el càrrec prop de quaranta anys, signen al llibre d'honor de la corporació


El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, va presidir dijous passat el ple commemoratiu de la 10a legislatura de les Corporacions Democràtiques, un acte en el qual es va retre homenatge als alcaldes d'Almudaina, José Luis Seguí, l'Alqueria d ' Asnar, Jaume Pascual, i Benimantell, Felip Miralles, per exercir el seu càrrec ininterrompudament des de l'inici de la Democràcia a Espanya.

Més de 150 persones es van congregar al Saló de Plens del Palau Provincial per celebrar aquesta efemèride en què es festeja la celebració de les primeres eleccions locals democràtiques a l'any 1979.

Els tres regidors, que han signat al llibre d'honor de la corporació provincial, han rebut una vara de comandament i han dedicat unes emotives i afectuoses paraules a tots els alcaldes, regidors, diputats provincials i familiars presents en aquesta cita.

Durant la seva intervenció, els tres edils han coincidit a destacar la importància de la Diputació d'Alacant com una institució propera que es preocupa per les necessitats dels seus municipis.

Els portaveus dels diferents grups que conformen l'hemicicle provincial també han volgut destacar, durant la seva intervenció a l'acte, la labor exercida pels tres regidors al llarg d'aquestes deu legislatures.

Per commemorar aquest esdeveniment, la institució provincial ha elaborat un vídeo en què es recullen les experiències i anècdotes viscudes pels tres alcaldes al llarg de la seva dilatada trajectòria professional. El reportatge, que ha commogut molts dels assistents, fa també especial èmfasi en la implicació, la vocació i l'esperit de servei d'aquests regidors, que treballen dia rere dia pel benestar del seu poble i la felicitat dels seus veïns.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X