La Diputació d Alacant ret homenatge als tres alcaldes democràtics més antics de la província

Els primers edils d'Almudaina, l'Alqueria d'Asnar i Benimantell, que porten en el càrrec prop de quaranta anys, signen al llibre d'honor de la corporació


El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, va presidir dijous passat el ple commemoratiu de la 10a legislatura de les Corporacions Democràtiques, un acte en el qual es va retre homenatge als alcaldes d'Almudaina, José Luis Seguí, l'Alqueria d ' Asnar, Jaume Pascual, i Benimantell, Felip Miralles, per exercir el seu càrrec ininterrompudament des de l'inici de la Democràcia a Espanya.

Més de 150 persones es van congregar al Saló de Plens del Palau Provincial per celebrar aquesta efemèride en què es festeja la celebració de les primeres eleccions locals democràtiques a l'any 1979.

Els tres regidors, que han signat al llibre d'honor de la corporació provincial, han rebut una vara de comandament i han dedicat unes emotives i afectuoses paraules a tots els alcaldes, regidors, diputats provincials i familiars presents en aquesta cita.

Durant la seva intervenció, els tres edils han coincidit a destacar la importància de la Diputació d'Alacant com una institució propera que es preocupa per les necessitats dels seus municipis.

Els portaveus dels diferents grups que conformen l'hemicicle provincial també han volgut destacar, durant la seva intervenció a l'acte, la labor exercida pels tres regidors al llarg d'aquestes deu legislatures.

Per commemorar aquest esdeveniment, la institució provincial ha elaborat un vídeo en què es recullen les experiències i anècdotes viscudes pels tres alcaldes al llarg de la seva dilatada trajectòria professional. El reportatge, que ha commogut molts dels assistents, fa també especial èmfasi en la implicació, la vocació i l'esperit de servei d'aquests regidors, que treballen dia rere dia pel benestar del seu poble i la felicitat dels seus veïns.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X