La Diputació d Alacant ret homenatge als tres alcaldes democràtics més antics de la província

Els primers edils d'Almudaina, l'Alqueria d'Asnar i Benimantell, que porten en el càrrec prop de quaranta anys, signen al llibre d'honor de la corporació


El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, va presidir dijous passat el ple commemoratiu de la 10a legislatura de les Corporacions Democràtiques, un acte en el qual es va retre homenatge als alcaldes d'Almudaina, José Luis Seguí, l'Alqueria d ' Asnar, Jaume Pascual, i Benimantell, Felip Miralles, per exercir el seu càrrec ininterrompudament des de l'inici de la Democràcia a Espanya.

Més de 150 persones es van congregar al Saló de Plens del Palau Provincial per celebrar aquesta efemèride en què es festeja la celebració de les primeres eleccions locals democràtiques a l'any 1979.

Els tres regidors, que han signat al llibre d'honor de la corporació provincial, han rebut una vara de comandament i han dedicat unes emotives i afectuoses paraules a tots els alcaldes, regidors, diputats provincials i familiars presents en aquesta cita.

Durant la seva intervenció, els tres edils han coincidit a destacar la importància de la Diputació d'Alacant com una institució propera que es preocupa per les necessitats dels seus municipis.

Els portaveus dels diferents grups que conformen l'hemicicle provincial també han volgut destacar, durant la seva intervenció a l'acte, la labor exercida pels tres regidors al llarg d'aquestes deu legislatures.

Per commemorar aquest esdeveniment, la institució provincial ha elaborat un vídeo en què es recullen les experiències i anècdotes viscudes pels tres alcaldes al llarg de la seva dilatada trajectòria professional. El reportatge, que ha commogut molts dels assistents, fa també especial èmfasi en la implicació, la vocació i l'esperit de servei d'aquests regidors, que treballen dia rere dia pel benestar del seu poble i la felicitat dels seus veïns.

Comparteix-ho a:
Noticies
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés al front del PSPV alcoià
15 - 03 - 2018

El portaveu del govern municipal d’Alcoi i Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, és a hores d’ara l’únic candidat a succeir a Toni Francés com a Secretari General dels socialistes alcoians després de la renúncia de l’Alcalde a presentar candidatura. Martínez es marca com a objectiu governar la ciutat, tot i encara es desconeix qui serà el candidat socialista a l’Alcaldia, decisió del partit que es prendrà una vegada passat el procés per a elegir Executiva.

llegir més +
Educació accepta la majoria d’obres als centres educatius públics alcoians dins del Pla Edificant
14 - 03 - 2018

Set dels nou centres públics alcoians veuran millorades les seues instal·lacions gràcies a les inversions del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Els principals treballs es centren en els instituts, on l’Ajuntament no ha pogut invertir durant els darrers anys com sí ha fet als col·legis. La idea és accelerar els tràmits, que desenvoluparà l’Ajuntament, per a enllestir-los quant abans amb fons de la Generalitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X