Milers de persones omplin els carrers de Castalla durant una multitudinària Fira de Sant Isidre

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha convertit la capital de La Foia en un enorme basar que ha ofert una completa varietat de productes, gastronomia i oci. Milers de persones vingudes de tota la província d’Alacant i part de la de València ha gaudit d’un esdeveniment que arriba a la seua edició número XXVI, i que continua creixent any rere any.


Les fires estan convertint-se en un dels principals esdeveniments comercials i d’oci a totes les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La immensa majoria de les localitats de la zona en programa al menys una al llarg de l’any, degut a que, en la immensa majoria dels casos, registren bones dades d’assistència. Un fet que beneficia no només als expositors i als ajuntaments que les programen, sinó també a tot el sector hostaler de la localitat que celebra l’esdeveniment.

Aquest cap de setmana ha sigut el torn per a la ciutat de Castalla, que ha convocant l’edició número XXVI de la Fira de Sant Isidre. L’esdeveniment, ja consolidat després de 5 lustres d’existència, es confirma any rere any com a un dels principals dinamitzadors de l’economia castelluda. Tot gràcies a que la seua oferta comercial i d’artesania, a banda de la programació d’activitats culturals i d’oci, atrau a una xifra creixent de visitants. Tot i que no hi ha dades fixes, l’Ajuntament de Castalla ha comprovat que els milers d’assistents han superat les expectatives inicials.

Tot i que la inauguració oficial de la fira ha tingut lloc el dissabte, ja en la jornada de divendres han sigut milers les persones que ha passejat per les diferents zones en que estaven dividits els més de 70.000 m2 d’exposició i repartits els vora 300 expositors. A banda de l’extensa oferta comercial i d’artesania, també ha tingut un gran pes la gastronomia i les mostres d’animals, que han atret a un públic familiar arribat, especialment, de la resta de la província d’Alacant i les comarques centrals valencianes.

L’organització ja treballa pensant en la següent edició de la Fira de Sant Isidre de Castalla, convertida ja en referent a la zona.

Comparteix-ho a:
Noticies
El Consorci de Residus activa un ecoparc mòbil que bonificarà als ciutadans que més reciclen
18 - 05 - 2018

El Consorci de Residus Zona 7-A2, que avarca la majoria de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, ha llançat una iniciativa a cavall entre la conscienciació i l’ecologia. Es tracta d’un ecoparc mòbil que recorrerà les 37 poblacions del consorci possibilitant el reciclatge de més de 40 materials, i que bonificarà, bé metàl·licament o bé amb descomptes en taxes, a aquelles persones que més reciclen.

llegir més +
El Pla Antidespoblament porta 76 brigadistes a les comarques per a fixar la població i evitar focs
18 - 05 - 2018

El Pla Antidespoblament de la Generalitat Valenciana per a zones rurals ha permès la contractació de 76 persones que integraran les brigades rurals de prevenció. Cossos que arriben a 15 localitats de la muntanya alacantina amb una doble finalitat: prevenir incendis forestals, i fixar la població a aquestes àrees aportant nous veïns.

llegir més +
L’Ajuntament d’Alcoi tractarà de recuperar la propietat de l’antic edifici dels Jutjats d’Al-Azrac
17 - 05 - 2018

La ciutat d’Alcoi vol recuperar la titularitat de l’antic Palau dels Jutjats de la Plaça Al-Azrac, una vegada el servei ja es presta a les noves instal·lacions de la Plaça Mare de Déu. L’edifici no ha entrat en la permuta amb que Generalitat ha pagat la inversió municipal en els nous jutjats, però l’Ajuntament alcoià no està disposat a oferir cap contraprestació després d’haver cedit l’edifici d’Al-Azrac durant més de 4 dècades a la Conselleria de Justícia.

llegir més +
Generalitat s’alinea amb l’Ajuntament d’Alcoi i no recorrerà la sentència que atura Alcoinnova
16 - 05 - 2018

La Conselleria d’Habitatge ha decidit no recórrer la sentència que anul·la el projecte per a instal·lar indústria a la zona de La Canal, que linda amb el parc natural de la Font Roja. L’ens autonòmic assoleix així la tesi de l’Ajuntament d’Alcoi i els ecologistes de la ciutat davant la contundent sentència del TSJCV que atura Alcoinnova, al temps que insta a l’empresa a buscar ubicacions alternatives amb el nou PGOU alcoià.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X