La inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador enceten el Nadal Alcoià

La ciutat d’Alcoi ja ha donat el tret d’eixida al seu Nadal, unes dates a les que cada vegada se li dona més importància a una població que s’auto defineix com la Ciutat del Nadal. Una amplia programació d’actes i esdeveniments centrats en la il·lusió dels més menuts, i que ha començat aquest cap de setmana amb la inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada.


Arriba el mes de desembre i amb ell tot allò que es relaciona amb les dates més esperades a una zona, com la de la muntanya alacantina, que viu en elles alguns dels seus moments més esperats. A l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla naixen els somnis del menuts degut a la producció joguetera, i a més, a la ciutat d’Alcoi existeix la Cavalcada dels Reis Mags més antiga probablement del món. Factors que fan que el Nadal siga molt esperat a l’interior alacantí, i especialment a Alcoi, auto nomenada com a Ciutat del Nadal.

La programació de la capital de l’Alcoià per a celebrar el Nadal comença quasi un més abans de l’arribada de les dates nadalenques. Tot s’enceta amb el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada i l’encesa de l’enlluernat que dona més vida als carrers alcoians durant aquesta època de l’any. Un enlluernat que enguany compta amb una important novetat, com és el del disseny de les llums que enlluernen bona part del centre de la ciutat. El Consistori ha mostrat la seua voluntat de que avarque tot el recorregut de la Cavalcada.

D’altra banda, el descobriment del cartell de la Cavalcada, com ocorre cada volta que s’apropen dates especials a Alcoi, ha congregat a desenes de persones a la Plaça d’Espanya. Allí ha sigut descoberta l’obra d’Òscar Climent, que aglutina la majoria dels elements tradicionals del Nadal a Alcoi amb la figura central d’un Rei Mag. Una obra que l’autor, que reedita títol al concurs, espera que agrade a la ciutadania.

Alcoi afronta des de la inauguració d’aquest cap de setmana un mes llarg carregat d’actes que culminaran amb el Dia de Reis.

Comparteix-ho a:
Noticies
AITEX acollirà una unitat específica d’I+D que farà d’institut tecnològic de la cosmètica a Alcoi
22 - 01 - 2018

L’Institut Tecnològic del Tèxtix Aitex d’Alcoi acollirà el germen del que en el futur podria ser el seu homòleg però en el sector de la cosmètica. Ho farà amb una inversió pròpia d’uns 300.000 euros i a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per a abastir a un sector que factura sols a Alcoi uns 75 milions d’euros. S’encarregarà de tasques d’I+D per a les empreses del tot el País Valencià.

llegir més +
Les comarques fixen la desestacionalització del turisme com a objectiu cara al futur
22 - 01 - 2018

La Fira Internacional de Turisme Fitur tanca hui les seus portes per als professionals, però es obri al públic en general fins diumenge. La presència de les localitats de les comarques ha donat per a molt durant les primeres jornades, on totes fan un balanç positiu de l’interès que han despertat en els professionals del turisme. L’objectiu ara és aconseguir la desestacionalització de les visites més enllà dels festejos.

llegir més +
Les comarques divulguen tot el seu potencial turístic en el dia de la Comunitat a Fitur
19 - 01 - 2018

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia presents en Fitur han viscut aquest dijous la seua principal jornada a la fira, on han divulgat les seues principals apostes turístiques per a l’any en curs. Alcoi, amb la Setmana Modernista i el cicloturisme, Castalla amb el patrimoni i Onil amb la gastronomia han tingut protagonisme hui al certamen madrileny.

llegir més +
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ibi pel seu treball amb la millora de la sostenibilitat
19 - 01 - 2018

Ibi ha vist recompensada la seua tasca per a millorar al sostenibilitat mediambiental en la seua vessant educativa en forma de diploma com a finalista de XV Premi Ciutat Sostenible. Ho ha recollit el seu Alcalde, Rafa Serralta, de mans de la ministra Isabel Garcia Tejerina a Madrid. El Museu de la Biodiversitat o l’Estació Biològica de Torretes són els punts on s’articula l’interès iberut per la sostenibilitat.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X