La inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador enceten el Nadal Alcoià

La ciutat d’Alcoi ja ha donat el tret d’eixida al seu Nadal, unes dates a les que cada vegada se li dona més importància a una població que s’auto defineix com la Ciutat del Nadal. Una amplia programació d’actes i esdeveniments centrats en la il·lusió dels més menuts, i que ha començat aquest cap de setmana amb la inauguració de l’enlluernat i el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada.


Arriba el mes de desembre i amb ell tot allò que es relaciona amb les dates més esperades a una zona, com la de la muntanya alacantina, que viu en elles alguns dels seus moments més esperats. A l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla naixen els somnis del menuts degut a la producció joguetera, i a més, a la ciutat d’Alcoi existeix la Cavalcada dels Reis Mags més antiga probablement del món. Factors que fan que el Nadal siga molt esperat a l’interior alacantí, i especialment a Alcoi, auto nomenada com a Ciutat del Nadal.

La programació de la capital de l’Alcoià per a celebrar el Nadal comença quasi un més abans de l’arribada de les dates nadalenques. Tot s’enceta amb el descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada i l’encesa de l’enlluernat que dona més vida als carrers alcoians durant aquesta època de l’any. Un enlluernat que enguany compta amb una important novetat, com és el del disseny de les llums que enlluernen bona part del centre de la ciutat. El Consistori ha mostrat la seua voluntat de que avarque tot el recorregut de la Cavalcada.

D’altra banda, el descobriment del cartell de la Cavalcada, com ocorre cada volta que s’apropen dates especials a Alcoi, ha congregat a desenes de persones a la Plaça d’Espanya. Allí ha sigut descoberta l’obra d’Òscar Climent, que aglutina la majoria dels elements tradicionals del Nadal a Alcoi amb la figura central d’un Rei Mag. Una obra que l’autor, que reedita títol al concurs, espera que agrade a la ciutadania.

Alcoi afronta des de la inauguració d’aquest cap de setmana un mes llarg carregat d’actes que culminaran amb el Dia de Reis.

Comparteix-ho a:
Noticies
Cocentaina commemora el miracle de la Mareta amb actes massius i una emocionant Súplica
20 - 04 - 2018

Milers de contestans han celebrat aquest dijous 19 d’abril el dia gran de les Festes en Honor a la Mare de Déu del Miracle a Cocentaina. La multitudinària ofrena, facilitada pel bon oratge, i una emocionant Súplica han sigut els principals esdeveniments per a una tradició que al 2020 complirà ni més ni menys que 500 anys d’història.

llegir més +
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi
17 - 04 - 2018

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X