La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.


L’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja ha sigut oficialment presentada després de que l’organització i representants de les forces de seguretat i cossos d’emergència avaluaren les necessitats en aquesta matèria. Es tracta de l’esdeveniment comercial més gran que es celebra a tot el País Valencià, amb una afluència de públic que supera el mig milió de persones. I tot en una fira que en aquest 2017 serà la més llarga que es recorda, al avarcar des de l’1 de novembre fins el 5, pel que les xifres de visitants poden ser encara majors.

Aquest passat cap de setmana ha sigut presentat, com és tradició, el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a la present edició que serà, a banda de la més llarga dels darrers temps, també la més extensa. Tot gràcies a l’ampliació de l’espai expositiu per l’Avinguda País Valencià i a la major presència d’espais relacionats amb les noves tecnologies i la gastronomia, que sumen vora 10.000 m2 més de superfície. En total seran quasi 136.000 m2 de Fira de Tots Sants que donaran cabuda a 750 expositors, xifra que suposa un ple absolut.

L’acte de descobriment del cartell, que en aquesta edició ha estat a càrrec de Rubén Lucas, ha omplert els exteriors del Centre Cultural El Teular contestà. El motiu principal del cartell és el cavall sobre la roda de tractor que conforma la imatge de la fira, així com una nòria. En l’acte també ha participat Juan José Tortajada, president dels Col·legis d’Advocats Valencians i contestà, que serà l’encarregat d’inaugurar la fira el proper dia de Tots Sants amb la lectura del Privilegi.

L’acte ha comptat amb balls per a fer-lo més amè, i llança als contestans cap a la seua festivitat més coneguda.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X