La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.


L’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja ha sigut oficialment presentada després de que l’organització i representants de les forces de seguretat i cossos d’emergència avaluaren les necessitats en aquesta matèria. Es tracta de l’esdeveniment comercial més gran que es celebra a tot el País Valencià, amb una afluència de públic que supera el mig milió de persones. I tot en una fira que en aquest 2017 serà la més llarga que es recorda, al avarcar des de l’1 de novembre fins el 5, pel que les xifres de visitants poden ser encara majors.

Aquest passat cap de setmana ha sigut presentat, com és tradició, el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a la present edició que serà, a banda de la més llarga dels darrers temps, també la més extensa. Tot gràcies a l’ampliació de l’espai expositiu per l’Avinguda País Valencià i a la major presència d’espais relacionats amb les noves tecnologies i la gastronomia, que sumen vora 10.000 m2 més de superfície. En total seran quasi 136.000 m2 de Fira de Tots Sants que donaran cabuda a 750 expositors, xifra que suposa un ple absolut.

L’acte de descobriment del cartell, que en aquesta edició ha estat a càrrec de Rubén Lucas, ha omplert els exteriors del Centre Cultural El Teular contestà. El motiu principal del cartell és el cavall sobre la roda de tractor que conforma la imatge de la fira, així com una nòria. En l’acte també ha participat Juan José Tortajada, president dels Col·legis d’Advocats Valencians i contestà, que serà l’encarregat d’inaugurar la fira el proper dia de Tots Sants amb la lectura del Privilegi.

L’acte ha comptat amb balls per a fer-lo més amè, i llança als contestans cap a la seua festivitat més coneguda.

Comparteix-ho a:
Noticies
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

llegir més +
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

llegir més +
Ibi aposta per reciclar els aparells elèctrics de les cases
16 - 10 - 2017
Els més joves podran participar en els pressupostos participatius
16 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X