La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.


L’edició número 671 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja ha sigut oficialment presentada després de que l’organització i representants de les forces de seguretat i cossos d’emergència avaluaren les necessitats en aquesta matèria. Es tracta de l’esdeveniment comercial més gran que es celebra a tot el País Valencià, amb una afluència de públic que supera el mig milió de persones. I tot en una fira que en aquest 2017 serà la més llarga que es recorda, al avarcar des de l’1 de novembre fins el 5, pel que les xifres de visitants poden ser encara majors.

Aquest passat cap de setmana ha sigut presentat, com és tradició, el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a la present edició que serà, a banda de la més llarga dels darrers temps, també la més extensa. Tot gràcies a l’ampliació de l’espai expositiu per l’Avinguda País Valencià i a la major presència d’espais relacionats amb les noves tecnologies i la gastronomia, que sumen vora 10.000 m2 més de superfície. En total seran quasi 136.000 m2 de Fira de Tots Sants que donaran cabuda a 750 expositors, xifra que suposa un ple absolut.

L’acte de descobriment del cartell, que en aquesta edició ha estat a càrrec de Rubén Lucas, ha omplert els exteriors del Centre Cultural El Teular contestà. El motiu principal del cartell és el cavall sobre la roda de tractor que conforma la imatge de la fira, així com una nòria. En l’acte també ha participat Juan José Tortajada, president dels Col·legis d’Advocats Valencians i contestà, que serà l’encarregat d’inaugurar la fira el proper dia de Tots Sants amb la lectura del Privilegi.

L’acte ha comptat amb balls per a fer-lo més amè, i llança als contestans cap a la seua festivitat més coneguda.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi es bolca en defensa dels patges de la seua Cavalcada i recull 9.000 signatures en un sol dia
18 - 12 - 2017

L’expedient per a que el Nadal Alcoià siga declarat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco ha rebut dures crítiques per racisme per part de col·lectius d’origen africà. Un fet que ha provocat una onada de campanyes en defensa dels patges i descartant el factor racisme a la capital de l’Alcoià. Entre elles, la recollida de més de 9.000 signatures en defensa del caràcter integrador d’aquest acte i una moció que el PSPV portarà al proper plenari i que serà aprovada per unanimitat.

llegir més +
El joguet enceta desembre amb menys vendes de les esperades però confia en el tiró final del Nadal
18 - 12 - 2017

El sector jogueter ha detectat al llarg de les primeres setmanes de desembre una caiguda en la xifra de vendes estimada en els sector propera al 6%. No obstant, des de l’AEFJ descarten que la situació siga preocupant, i situen el retard del fred i la incertesa per Catalunya entre les causes d’eixa davallada que, en el pitjor dels casos, s’equilibrarà amb les pujades de vendes registrades al llarg de l’any.

llegir més +
ASAJA convoca als agricultors de la muntanya a protestar contra el protocol anti xylella
14 - 12 - 2017

Tots els agricultors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan convocats aquesta dissabte a la protesta que durà a terme el sindicat agrari Asaja a Guadalest. El seu objectiu no és altre que modificar els paràmetres establerts per les administracions per a lluitar contra una bactèria que posa en risc el mètode de vida de milers d’agricultors, i també de les poblacions on tenen els seus cultius: la xylella fastidiosa.

llegir més +
Novembre redueix la xifra de l’atur en 66 parats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
13 - 12 - 2017

11.620 persones continuen estant incloses en les llistes del Servef com a desocupats a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són 66 menys que en octubre, dins d’unes dades que revelen una major reducció de l’atur en novembre dins del col·lectiu femení. No obstant, es tracta, segons els sindicats, de treball temporal i amb salaris precaris, principal reivindicació dels treballadors a la muntanya.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X