Onil trau al carrer tota la seua oferta turística, gastronòmica i cultural amb 4 dies de mostra

Onil es mostra, la fira que barreja tots els atractius d’aquesta localitat de la Foia, ha tancat portes en la seua segona edició, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre. Durant 4 jornades, els colivencs han mostrat a veïns i visitants tots els seus atractius en totes les vessants, des del turisme a la gastronomia, passant pel comerç, la cultura o l’art.


La potencialitat de les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en quant a atractius està fora de tot dubte. La immensa majoria de les localitats de la zona tenen una dilatada història que les fa potencialment atractives en el turisme, però també gaudeixen d’una cuina amb receptes pròpies i d’una gran varietat de tradicions i manifestacions culturals. Però tots aquests atractius solen donar-se per separat als nuclis de les comarques, fet pel que Onil ha celebrat una mostra que aglutina tots els atractius de la localitat.

Durant 4 jornades, els colivencs han vist transformat el centre de la població, en torn al Palau del Marquès de Dos Aigües, en una espècie de vila medieval. Tant dins de la fortalesa com fora s’han instal·lat els diferents comerços locals, així com un escenari per a les actuacions musicals que s’han desenvolupat, un àrea gastronòmica i exhibicions i expositors dels diferents col·lectius de la població. A banda, els principals recursos turístics de la vila de les nines també han celebrat jornades de portes obertes per a que colivencs i visitants coneguin més a fons els seus atractius.

El desenvolupament d’aquesta segona edició ha evolucionat respecte a la primera amb una major organització i presència als carrers dels principals col·lectius de la localitat, incloent la cultura i l’art. Es tracta d’una mostra multidisciplinar amb la que posar en valor i divulgar el potencial d’una localitat que vol fer del turisme altre dels seus motors econòmics. És per això pel que tant Ajuntament com els diferents ens implicats volen donar-li continuïtat a la iniciativa en els anys vinents.

L’organització ha posat especial interès en oferir una possibilitat d’oci per a tota la família en aquesta iniciativa que rep el nom d’Onil es Mostra.

Comparteix-ho a:
Noticies
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

llegir més +
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

llegir més +
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

llegir més +
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X